Създадено за Lilly Drogerie

Мисия „Здраве“: обърнете внимание на себе си с тези 5 хранителни добавки

Мисия „Здраве“: обърнете внимание на себе си с тези 5 хранителни добавки
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Какво искат жените? Всичко! А кога го искат? Веднага! Е, скъпи дами, понякога, за да постигнете всичко, трябва да положите малко старание и да бъдете „здравословни“ егоисти.

За да бъдете щастливи и да имате всичко, трябва да поставите на първо място здравето си. В крайна сметка, здрави ли сте – имате всичко.

Независимо от възрастта, професията и интересите всяка EDNA трябва да се грижи за себе си, за да е красива, сияеща и в хармония със себе си. А това си личи и отвън, повярвайте ни.

Като заговорихме за здраве, май няма нужда да ви казваме, че най-важното е превенцията. Съветът ни към вас е – обръщайте си внимание. Движете се. Пийте вода. Усмихвайте се. И слушайте тялото си – то винаги има какво да ви каже. Мисията ни този сезон е посветена на здравето и затова се отбихме до любимата Lilly Drogerie, за да се запознаем с най-новото от PHARMACY – изобилие от хранителни добавки, които ще ни помогнат да бъдем най-доброто си аз.

PHARMACY MORE ENERGY

d
Снимка: Lilly Drogerie

Случвало ли ви се е след края на лятото просто да погледнете през прозореца, да видите какво е времето и да имате желание да се завиете презглава и да си доспите? И на нас ни се е случвало! Уви, обаче, ни чака работа, деца, приятелки, празници – изобщо, графикът е претоварен. В такива моменти ни трябва повече енергия.

Какво по-хубаво от това да си я добавите чрез полезни витамини? Такива са например Pharmacy More Energy - хранителна добавка с кофеин, таурин и Витамин B2. Съставките действат в синхрон, за да осигурят нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Също така те допринасят за намаляването на чувството на отпадналост и умора, поддържането на нормалното състояние на червените кръвни телца и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

PHARMACY Кожа,Коса & Нокти

d
Снимка: Lilly Drogerie

Дори и да имате страхотна коса, чиста кожа и здрави нокти, не ги приемайте за даденост. Може да забележите, че ноктите ви вече не задържат дълго гел лак, косата ви пада през есента, а ъгълчетата на устните ви се изсушават.

В такива моменти ви препоръчваме хранителната добавка PHARMACY Кожа, Коса & Нокти, която ще допринесе за поддържането на нормалното състояние на косата, докато витамините В2, В3 и В7 оказват благоприятно действие върху състоянието на кожата. Витамините В2, С, мед и селен допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес.

PHARMACY HEART COMPLEX

f
Снимка: Lilly Drogerie

Вслушайте се в сърцето си – то винаги знае кое е най-добре за вас. Но, разбира се, не забравяйте да му върнете „жеста“. Погрижете се за сърдечно-съдовата си система със специално подбраната хранителна добавка Heart Complex от PHARMACY – източник на енергия с коензим Q10, ацетил-L-карнитин и Витамин В1. Съставът на добавката допринася за нормалната сърдечна функция, правилното протичане на метаболизма и насърчава производството на енергия.

PHARMACY MAGNESIUM GOOD NIGHT

d
Снимка: Lilly Drogerie

Понякога дори и да имаме огромна нужда от сън, все пак не може да заспим лесно или сънят ни е неспокоен и се будим по няколко пъти през нощта.

Това е съвсем нормално явление през есента, когато сме затрупани от задачи, които ни изморяват, но и превъзбуждат, и често се случва вместо да си отпочинем качествено, да се сдобием с безсънни нощи, след които се будим демотивирани и с тъмни кръгове под очите.

Ако изпитвате такъв проблем, съветваме ви да се доверите на Pharmacy Magnesium Good Night - капсули с магнезий, мелатонин и екстракти от маточина и хмел. Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система, протичането на метаболизма и производството на енергия и за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Мелатонинът пък допринася за съкращаване на времето за заспиване и по-лесната адаптация на организма след пътуване със смяна на часовите зони. Екстрактът от листа от маточина прави съня по-здравословен, а вие се събуждате отпочинали. Хмелът допринася за нормалната функция на нервната система и добър сън.

PHARMACY Остео комплекс

d
Снимка: Lilly Drogerie

Движението е здраве, но какво да направим, ако имаме желанието да се движим повече, но изпитваме някои неразположения? Нека това да не ви притеснява!

Заредете се с усмивка и енергия и се пригответе да изпълните обещанието си към вас да бъдете по-активни и енергични. Pharmacy Osteo Complex капсули е хранителна добавка с екстракти от джинджифил и куркума, хондроитин, глюкозамин, мед и витамини С, D и Е, предназначена за опорно-двигателния апарат. Витамин D допринася за нормалното усвояване и използване на калция и фосфора и за нормалното състояние на костите. Витамин С играе положителна роля за производството на колаген, правилното протичане на метаболизма и намаляването на чувството на отпадналост и умора.

Тези и други хранителни добавки за редица нужди и потребности от PHARMACY ще откриете в своята любима Lilly Drogerie. Слушайте тялото си и правете най-доброто за себе си, защото това е процес, който винаги се отплаща.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти