Местата, които трябва да посетите

Местата, които трябва да посетите
Снимка: Thinkstock

Тази енциклопедия ще ви разкрие уникалната красота на най-впечатляващите природни и архитектурни забележителност в Европа – от грандиозните дворци на величествения Санкт Петербург и историческите пластове на хилядолетния Пловдив, до дивата красота на Пирeнеите и внушителните фиорди на Норвегия.

Ето и какво още се съдържа в луксозното издание:

*Предложения с най-атрактивните забележителности и най-подходящото време за посещение
*Полезна карта на района
*Практически съвети
*Любопитна информация и богат снимков материал

За енциклопедията
Вдъхновяващ пътеводител, който ви дава нов поглед към най-предпочитаните дестинации и ви помага да решите коя от тях искате да посетите. Европа е разнолик континент.

На неговата територия се намират някои от любимите туристически дестинации – Древният Рим, Барселона на Гауди, новият Берлин, – където изобилстват забележителности, които очакват всички, интересуващи се от история, култура и архитектура.

За автора
Майк Джерард е британски пътеписец, който е получил няколко награди за работата си. Има публикации във вестници и списания по цял свят, сред които "Таймс", "Уондърлъст", "Уошингтън Поуст" и "Острелиън".

Автор е и на повече от тридесет пътеводителя за водещи издателства, като е писал за Гърция, Франция, Испания, Италия, Нидерландия и Обединеното кралство.

За пръв път Майк пътува до континентална Европа на 11 години, когато отива на училищна екскурзия до река Рейн в Германия. Оттогава той непрестанно кръстосва Европа.

Той е изминал разстоянието от Прага до Виена на велосипед, пътувал е до Северната полярна окръжност с влак, обиколил е лозята на Бордо и работил като сервитьор в гръцка таверна.

Майк е прекосил Стария континент от Португалия до Северната полярна окръжност, от Северна Ирландия до Истанбул.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти