Marquee TV: Опера, балет и театър на един клик разстояние

Marquee TV
Снимка: Marquee TV

Понякога достъпът до света на сценичните изкуства може да бъде предизвикателство. Покупката на билети в последния момент е рядкост, особено за представления, които се играят на определени дати, имат ограничени места и са с предварително резервирани билети. Но какво, ако операта, театърът и балетът дойдат директно във вашия дом?

Точно това предлага Marquee TV – каталог за сценични изкуства, ексклузивно достъпен през EON Видеотека от Vivacom. В него се предлагат над 500 сценични продукции от целия свят - от класическа музика и модерен танц до оперни спектакли и документални филми.

С тази услуга зрителите могат да се насладят на представления от световноизвестни сцени като La Scala в Италия, Royal Opera House в Лондон, Opéra Garnier в Париж, Мариинския театър в Санкт Петербург и още много други без да напускат дома си.

Сред известните заглавия, които можете да откриете в каталога на Marquee TV, са „Жизел“ и „Спящата красавица“ от Royal Opera House, представления на Берлинската опера като „Валкюра“, както и балети от Мариинския театър в Санкт Петербург.

Освен класическите заглавия, Marquee TV предлага и уникални документални филми, позволяващи на зрителите да изследват зад кулисите на сценичните изкуства и да се запознаят с живота и работата на великите артисти и творци зад тези представления.

Независимо дали сте любител на операта, балета или театъра, в Marquee TV предлага нещо за всеки вкус.

Вижте повече за богатата селекция продукции на сайта на Булевард България.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти