Специално събитие

Мария Бакалова и още любими лица с вълнуващо участие в най-цветния фестивал за поп култура у нас

Comic Con 2023
Снимка: Comic Con

Миналия уикенд залите на Интер Експо Център се изпълниха с разнообразни фенове на азиатската и поп култура от всякакви възрасти. Над 20 000 човека станаха част от мащабния Aniventure Comic Con 2023, а вълнението от преживяното още отеква.

Началото на фестивала бе дадено от самата Мария Бакалова, която излезе на главната сцена и докосна публиката, очакваща предстоящия косплей конкурс, като сподели: „Била съм на подобни събития и преди, мечтаейки си тайно един ден да стигна до голямата сцена. Моят пробив е доказателство, че всеки един от вас може и трябва да следва сърцето и мечтите си.“

Comic Con 2023
Снимка: Comic Con

Редица чуждестранни звезди и творци, участвали в създаването на филмите за Хари Потър, „Властелинът на пръстените“, „Игра на тронове“,  „Wednesday”, “Deadpool” и други касови хитове бяха част от събитието и се срещнаха с феновете. Към впечатляващия списък  се добавят имената и на множество български актьори и други публични личности, които също вдъхновиха почитателите си и споделиха с тях мотивиращи истории –  Юлиан Костов, който даде специално интервю за VBox7, Графа, Ивет Лалова, Ирмена Чичикова, Климентина Фърцова и други.

Comic Con 2023
Снимка: Comic Con

Някои от най-обичаните родни инфлуенсъри също взеха участие в Aniventure Comic Con – Слави Панайотов, Християна и Ивайло от Айде БГ, Стан и Стефи, Сузи и Рени, Маргарита Стойкова – Maggi,  „Светът на Ванката“ и още, и още.  

За любителите на комикси и тематична литература също бе вълнуващо – освен голям избор на разнообразните щандове, те имаха възможността да се запознаят и с комикс артисти, сред които Йехуда и Мая Девир, Неда Малчева, авторите на „Българознайко“ и „Тони Патето“.

Comic Con 2023
Снимка: Comic Con

Освен за геймърите, вълнения имаше и за феновете на косплея. Специални гости бяха Yuegene Fay, Pretzl Cosplay и Bakka Cosplay, а на фестивала се забелязаха и родни звезди в различно амплоа като Андреа Банда Банда.

Очаквайте интригуваща и богата поредица от интервюта със специалните чуждестранни гости на фестивала съвсем скоро, а в специалното интервю тук можете да надникнете в света на сериала „Wednesday” и Виктор Доробанту, който играе „Нещото“ в хитовата поредица.

Следете:

https://www.facebook.com/comiccon.bg

https://instagram.com/comiccon.bg?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.tiktok.com/@comicconbg?_t=8be7PNallRi&_r=1

https://www.comiccon.bg

http://aniventure.net/bg/

https://www.facebook.com/nakamabg

https://www.instagram.com/nakamabg/

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти