Създадено за Eucerin

Мариана – жена с екзотична красота, много ангажименти, съпруга и майка със сияйна кожа

Мариана Станчева е майка, съпруга на очарователния Део и основно действащо лице в сайта „Лицата на града“. Във все по-забързаното ежедневие, насред купищата семейни и работни ангажименти edna се среща с Мариана,  за да я попита къде беше през лятото, как запазва слънчевото си настроение и какво ѝ помага да поддържа безупречния тен на кожата си през цялата година. Трудно ли е да е работеща съпруга и майка и остава ли ѝ време за онези приятни женски ритуали, които ни помагат блестим дори в мрачните дни?

Да бъда майка e най-важната житейска роля за мен и ме учи на търпение, благодарност и най-вече на доброта и любов към човека,

категорична е Мариана и признава, че времето не ѝ стига за всичко, но ѝ стига за важните неща -  за двете ѝ прекрасни деца, семейството и работата.

Тя ни разкрива и своята изпитана и лесна формула за красота, с която успява да запази равния и сияен тен на кожата си дори през лятото и да предпази лицето си от хиперпигментация, към каквато е предразположена.

През слънчевите месеци Мариана използва слънцезащитен крем от серията на Eucerin® Anti-Pigment дневен крем с Thiamidol® и слънцезащитни филтри. Съставката Thiamidol® намалява интензитета на пигментните петна с до 75% за до 12 седмици, а първите резултати са видими само след две седмици редовна употреба.

D
Снимка: Net Info

След края на лятото тя използва серията на Anti-Age на Eucerin®, а когато е в планината и слънцето е силно, се доверява на крема Eucerin® Anti-Pigment SPF50.

С равен тен, широка усмивка, увереност и преборила проблемите с хиперпигментацията на кожата, Мариана устремено се впуска в новите си творчески проекти и вярва, че най-съкровените ѝ мечти за далечни пътувания скоро ще се превърнат в реалност.

Какво още ни сподели тя – може да видите във видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти