Марго Роби като Мерилин Монро, Кристина Агилера със зловещ сингъл и още (Плейлистът на Edna #38)

Марго Роби
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Гузно бягство

След четиригодишно затишие британецът с ливански произход Мика този месец се завърна на сцената с новия си албум “My Name Is Michael Holbrook”. Едно от новите му парчета, които получиха клип, е лежерното “Sanremo”. Различната сексуална ориентация на изпълнителя е вдъхновение за черно-бялото видео – кадрите ни отвеждат в Италия от 50-те, където хомосексуализмът е табу, а реалността контрастира на безгрижието от текста.

Cherchez la femme

Дни ни делят от премиерата на анимацията „Семейство Адамс“, а саундтракът към новия забавно зловещ филм идва с музикално разнообразие, в което са замесени имена като Снууп Дог, Migos, Карол Джи и др. Начело обаче застава Кристина Агилера с мощните си вокали и фатален чар в парчето “Haunted Heart“ , което звучи като нещо достойно и за мюзикъла „Чикаго“.

Ново начало

С баладата „Първият човек“ чуваме и виждаме edna различна Тита, която пее за това колко е важно да опознаваме преди да съдим. Текстът и музиката на първия сингъл от предстоящия ѝ албум е Боян Христов, а музикален продуцент – Любо Киров, и това си личи. В клипа, режисиран от Валери Милев, Тита е отегчена и самотна звезда в търсене на сродна душа. Надявам се, че певицата е открила истинското си Аз и сме любопитни какво предстои нататък.

КИНО

Ужасът на технологиите

Уил е барман в Ню Орлиънс, който един ден решава да прибере мобилен телефон, забравен от група колежани. Животът му обаче ще се промени, когато открие какви файлове крие устройството, а наоколо започват да се случват необясними и зловещи случки. Продукцията на Netflix „Рани“ изглежда като малко по-интелигентен хорър, който бихте могли да си пуснете покрай 31-ви октомври – най-вече заради Арми Хамър, Дакота Джонсън и Зази Бийц.

Грозната страна на джентълмените

Новият филм на Гай Ричи идва с цяло съзвездие мъже. „Джентълмените“ ни запознава с Матю Макконъхи като наркопласьора Мики Пиърсън, изградил империя в британската столица, за когото се носят слухове, че ще се оттегля. Тогава няколко други негови колеги се включват в борбата да си поделят наркосцената. Хю Грант, Колин Фарел, Чарли Хънам, Хенри Голдинг и Мишел Докъри ще се борят за надмощие с оръжия и хумор в типичния стил на режисьора от януари догодина.

Дами канят

След „Отряд самоубийци“ от 2016 г. е време отново да се срещнем с Марго Роби като героинята на DC Comics Харли Куин, вече разделила се с Жокера. В „Хищни птици“ актрисата и продуцент дава обаче път на дамите, събирайки няколко женски персонажи, които обединяват силите си срещу престъпния бос с прякор Черната маска (в ролята – Юън Макгрегър). Трейлърът е изненадващ с Едит Пиаф за фон и препратки към Мерилин Монро – още доста неща са неясни, но едно е сигурно – от Харли Куин можем да очакваме всичко.

ОЩЕ

Най-важното обещание

Животът на Дженифър Лопес напоследък определено е вълнуващ: освен че е сгодена, по кината върви новият ѝ филм „Да свалиш Уолстрийт“ и в момента снима следващ (за който може да прочетете тук), тя издава на пазара и новият ѝ аромат Promise. Той идва с реклама, която напомня за визията на Джей Ло от началото на новия век и вдъхновяващо послание: „Дадох си обещание: да обичам себе си и вярвам в мечтите си, независимо какво се изправя на пътя ми“. Изглежда, че го спазва.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти