Създадено за Kinder Surprise

Мамо, мамо, ела да видиш, антилопата се разхожда по килима

Мамо, мамо, ела да видиш, антилопата се разхожда по килима
Снимка: iStock/Getty Images

Повечето родители трудно се съгласяваме на домашни любимци, защото сме наясно, че ги взимаме за децата, а накрая ще ги гледаме ние.

Сега обаче имате възможност да се радвате у дома на какви ли не диви животни - от антилопа и златна маймуна до какаду и дървесна жаба. И изобщо няма да ви е трудно да ги гледате. Ще ги държите на рафта или в кутията с играчки, а когато на децата им се доиграе, ще ги пускате на свобода.

Не, не сме си загубили ума, а се радваме и ние като малки деца на новата колекция играчки Natoons Habitat на Kinder Surprise.

Снимка: Kinder Surprise

Колекцията Natoons Habitat обединява животни от четирите края на света - студената Антарктида и пингвините до пясъчната Сахара и едногърбата камила.

Интересното на колекцията е, че животните от шоколадовите яйца буквално оживяват в хола ви благодарение на образователното приложение Applaydu.

Снимка: Kinder Surprise

То е разработено специално за деца от 4 до 9 години и разкрива нов, интересен и образователен свят в смартфона.

Това приложение съдържа образователно-развлекателни мини-игри, изживявания с добавена реалност (наистина ще видите как какаду се разхожда по масата в кухнята ви), визуални изкуства и умения, генератор на приказни истории, приказки за лека нощ и още много други.

Как става инсталирането на Applyadu

Приложението е безплатно и се сваля от двата най-популярни магазина за приложения. Родителят може да направи профил за повече от едно дете, а за да започне истинската забава, е достатъчно само да се сканира QR кода от листовката на играчката.

Всяка игра е образователен елемент, който развива различни умения у децата - наблюдателност, съобразителност, разширяване на познанията.

Снимка: Kinder Surprise

В приложението ще намерите не само онлайн игри, но и идеи за “реални” занимания - например изработване на хартиен модел на хабитата на любимото животинче. Как да не се включите, нали!

Весела енциклопедия

Освен чрез апликацията и добавената реалност, децата (а и родителите) имат възможност да обогатят знанията си за тези нетипични за нашите ширини животни благодарение на забавна и занимателна енцкиклопедия.

Така, чрез игри и приложения, разработени специално за най-малките, Kinder ще запали искрата на любопитството у най-малките за заобикалящата ни среда и разнообразието от животински видове и природни дадености по целия свят.

И понеже родителите често се заблуждаваме, че знаем повече от децата си, знаете ли кое животно се нарича “кученцето на Океана”? Отговорът ви чака на https://www.kinder.com/bg/bg/natoons-habitat-collection ;)

Снимка: Kinder Surprise

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти