„Малките художници“ на Vivacom Art Hall Оборище 5

Малките художници на Vivacom Art Hall Оборище 5
Снимка: PR архив

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 има удоволствието да Ви покани на детската изложба “Малките художници на Vivacom Art Hall Оборище 5”.

По случай 1-ви Юни - денят на детето ще представим рисунки, колажи и керамика, изработени от децата по време на Арт ателиета, които се провеждат всяка събота в Галерията.

Официалното откриване на изложбата ще бъде на 28.05.2022 г. от 12:00 ч. в зала Галерия. 

През изминалата година в Арт ателиетата, малките художници опознаха света на модерното и съвременното изкуство с уроци, посветени на едни от най-значимите творци в историята на изкуството като Пабло Пикасо, Паул Клее, Хуан Миро, Джаксън Полък, Хенри Мур и др. Те се запознаха с различните жанрове в изобразителното изкуство, научиха се да съчетават цветове и творят чрез използването на различни медии.

Малките творци имаха изключителната възможност да видят изложбите на Vivacom Art Hall Оборище 5 и оригинални творби на български и световно известни художници.

Желаещите да посетят изложбата могат да го направят от 28.05.2022г до 09.06.2022г. /вход свободен/ от 12:00 ч. до 18:00 ч. /неделя и понеделник - почивни дни/ в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5.

*Детските ателиета се провеждат всяка събота от 12:00 ч. до 13:30 ч. на ниво –1

*Темите на занятията могат да бъдат разгледани на: vivacomoborishte5.com и https://www.facebook.com/vivacomoborishte5

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти