Създадено за Billa

Малката тайна на една идеална майка

billa
Снимка: Billa

„Основната ни задача като родители е да създадем хубави спомени на децата си“. Този незапомнен автор, или пък беше филмов режисьор, е успял да събере в едно изречение целия стремеж на родителите да дадат най-доброто на децата си.

То обикновено не е материално, както си личи по забравените в ъгъла играчки. Ако съдим по своето собствено детство, спомените са много повече свързани с вкуса, преживяванията и ароматите.

Всички си спомняме как ранната есен мирише на печени чушки, а зимата – на студ и чай от мащерка.

И всички ние, независимо от възрастта си, крием в душите си най-ценния спомен от детството – ароматът на топъл хляб.

Златните ръце на бабите ни са успели да запечатат завинаги в умовете ни уюта, топлината и чувството на истинско безгрижие, които топлият хляб носи със себе си.

Когато къщата ухае така, значи всичко е наред, у дома сме си и сме заедно.

Но как да намерим време за приготвянето на домашен хляб, когато настоящето не ни позволява дори да си поемем дъх, надбягвайки се със задачите?

Трябва ли ние да сме тези, които слагат край на вкусните детски спомени? Не, разбира се!

Вкусният, прясно изпечен хляб все още ухае така апетитно, както в нашето детство, но го приготвят специалистите хлебари в близкия магазин BILLA.

Пекат го на всеки 30 минути, така че има пресен и за бързата вечеря през седмицата и за закуската през уикенда.

Ухае си все така прекрасно, както в детството ни, когато се събуждахме, а от кухнята долиташе ароматът на хляб и шарена сол, в компанията на приглушения разговор на мама и татко над чашите с кафе.

Сега ролята ни е друга – ние сме създателите на спомени. Наш ред е да ставаме по-рано, да се промъкваме тихо навън, докато другите спят и да се връщаме у дома с ухаещ топъл хляб.

Наш ред е да мажем филиите с масло и да ръсим шарена сол докато чакаме сънените главици да се подадат през кухненската врата, доведени от вкусния аромат.

Наш ред е да създаваме идеални спомени, ако искаме да сме идеални родители. Когато имаме BILLA за помощник, не е трудно.

В пекарната на BILLA ще откриете винаги топъл хляб, който се пече от сертифицирани от МОН пекари, и се приготвя от качествени съставки.

Не изпускайте възможността да внесете уют в дома си и да създадете спомени за децата. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти