Майка ми, приключенецът

Майка ми, приключенецът
Снимка: netinfo

Морган Брехлер не е обикновена средностатистическа майка.

Тя е на 25-годишен авантюрист с дълбока любов към природата, откритите пространства в планината и необуздана страст за катерене.

Това, че е самотна майка и отглежда 3-годишната си дъщеря Хейдли съвсем сама, не я спира в желанието ѝ да приключенства.

Морган и Хейдли живеят в Аризона, САЩ, ала прекарват всеки свободен момент в разходки на открито заедно, опознаване на дивото и разбира се, улавяне на тези моменти, за да бъдат споделени в "Инстаграм".

През последната година двете смели момичета прекарват всеки свободен миг в разглеждане на едни от най-красивите места в Америка - от от Гранд каньон до Хаваите.

"Аз винаги съм била ценител на удобството и практичността", споделя Морган, която не крие любовта си към натуралния и естествен досег с природата - да ходи боса по тревата, да язди коне, да практикува екстремни спортове.

"Още от малка обичам да изследвам дивото. Мечтата ми е да възпитам това и в дъщеря ми", разказва още майката, за която този начин на живот вече е ежедневие, а не просто хоби.

"Мисля, че за всички деца е важно да бъдат в контакт с природата. Ако те биват учени да се отчуждават от нея, няма да развият въображението си добре. Няма кой да защити нашия свят в бъдеще, ако тези малчугани не го обикнат. Нещата не стават само с водене до детския кът в мола.", допълва още 25-годишната майка авантюристка.

Първият път, когато Морган води Хейдли на поход в планината, е когато малката е едва на 18 месеца.

Голямата им обща мечта е да имат цяла година на разположение, за да могат да направят околосветско пътешествие, разбира се, документирайки кадрите за "Инстаграм".

"Аз съм безкрайно вдъхновена от всички онези хора, които обикалят света всекидневно. Животът ми не е съвършен, отглеждам дъщеря си сама, студент съм и работя на пълен работен ден. Старая се да откривам приключенията в почивните дни и вечерите след работа, когато съм заедно с Хейдли. Иска ми се един ден да градя кариера на авантюрист, така дори и работното ми време да е по 24 часа в денонощието, никога няма да ми омръзне да бъда професионалист в работата си.", шеговито завършва разказа за себе си Морган.

И тъй като нейната история е наистина въздействаща, споделете ни вашето мнение за нея като коментар след статията.

Прочетете още:

Нека се отдадем на приключения в дивото

Пътешествие вместо сватба

Окриляващи цитати за пътешествия

Ще попътувам сама по света и няма нищо срамно в това!

Кога дъщерите стават по-близки с майките си

Трудно ми е да възпитавам дъщеря си

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти