Луксозно място, скрито в планината

Лъки Банско
Снимка: Лъки Банско

Банско е един от най-добрите зимни курорти в България. Туристическото градче е известно със ски пистите си, а планинският му климат позволява снежната покривка да се задържа от декември до април. Безспорно е любима дестинация на всички обичащи зимните спортове, както и на тези, които искат да разпуснат, или пък да поработят извън офиса.  

Множеството хотели и заведения предлагат страхотни места за срещи, както за малко хора, така и за по-големи групи. Това прави Банско подходяща дестинация за организиране на фирмени обучения, конференции и тиймбилдинги. 

Ако искате да сте обгрижени и да се чувствате комфортно дори по време на работна среща, хотел Лъки Банско е вашето място. Апартхотелът е сред най-известните в курорта и предлага изключителен лукс, разнообразни ресторанти и множество конферентни зали от различен тип. 

Ако ще се срещате с бизнес партньор, или няколко такива, е добре да изберете един от трите ресторанта, или пък лоби барът на хотела. За по-изискана среща, най-подходящ е ресторант „Ле Бистро”. Той е магнит за гостите си предимно заради различното му меню и професионално подбран винен лист. Какво по-приятно място от обсъждане на бъдещи работни планове, от вечеря до камината? 

Лъки Банско
Снимка: Лъки Банско

„Ле Бистро” предлага ежедневни обедни менюта, включващи неподправения вкус на подбрани български и интернационални ястия и десерти. 

Бизнес партньорите ви ще бъдат впечатлени от италианския ресторант, намиращ се в аква комплекса на хотел Лъки Банско. Той изненадва със секцията шоу кукинг, където посетителите могат да гледат как се приготвя храната им. Ресторант Леонардо предлага италиански ястия, приготвени по оригинални рецепти, както и  апетитно барбекю, включващо еко продукти с доказан произход.

Лъки Банско
Снимка: Лъки Банско

За най-впечатляващ може да се състезава и зимният ресторант „Фондю“. В неговото меню ще откриете подбрани ястия от швейцарската и френската планинска кухня. Там, дори по време на среща, ще можете да се насладите на нови гастрономични усещания в уютен интериор. Той е подбран в стила на традиционните алпийски ресторанти, съчетан с модерни акценти. Блюдата обаче ще бъдат приготвени на вашата маса, като е предвидена локална вентилация, непозволяваща да се разпространяват миризми. 

Ако искате да се насладите само на питие или десерт, лоби барът е подходящото място за вашата среща. Там дори има на разположение три лаптопа с интернет, които могат да ви помогнат в работата. 

Ако срещата ще събере много хора, то конферентните зали ще свършат идеална работа. Някои от залите са тип „театър”, други тип „класна стая”, тип „заседание”, или обикновени. Имената им са доста интересни – „Сатурн“, „Венера”, „Метатрон” и „Атлантик”. С толкова много варианти това наистина е идеално място за всякакви фирмени събития. 

Лъки Банско
Снимка: Лъки Банско

Ако пък искате нетрадиционна среща, тя може да се проведе в някоя от Ескейп стаите на хотела. Там и малки, и големи могат да тестват своите съобразителност и състезателен дух. Едната стая е наречена „Загадките на Египет” и е за деца от 6 години нагоре. Другата е „Стаята на хакера” за деца над 8 години и по-големи. Забавлението там възпитава екипност, а броят участници е от 2 до 6. Стаята се заключва и трябва да се решат определени загадки за 60 мин., за да могат участниците да намерят ключа и да излязат. Това я прави изключително подходящо, различно и запомнящо се забавление при тиймбилдинги. Разбира се, могат да се ползват подсказки, ако екипът се затрудни със задачите. Накрая се правят снимки, които се изпращат по имейл, за да останат за спомен на участниците. 

Лъки Банско
Снимка: Лъки Банско

Дори много външни хора, които не са гости на хотела, избират да се забавляват в Ескейп стаите. Там идеално се освобождава напрежението, забравят се грижите и проблемите и се бяга от ежедневието в един по-различен свят. 

Ако всички предложения до тук не са ви допаднали като място за срещи, то можете да изберете спа центърът, или някой от басейните. Със сигурност там срещата ви ще е успешна. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти