Създадено за Явор АД

Луксозен, функционален, на елитна локация - домът, от който се нуждаеш

д
Снимка: Явор ад

Когато става дума за еталон за качествено строителство в морската ни столица, неизменно се откроява името на утвърдения инвеститор в строителството „Явор“ АД. Като собственик и основен акционер на „Явор“ АД, „Интерком Груп“ ООД е синоним на стабилност и гарант за високо качество. Проспериращото дружество е един от лидерите в търговията с метали в България с дългогодишен опит на пазара.

Актуалният проект на компанията – мултифункционална сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН съчетава модернистична визия и красива архитектура с класни материали с ниски енергийни разходи. Сградата е ситуирана на метри от морския бряг в най-елитния квартал в град Варна – ж.к. Чайка. Местоположението на ИНФИНИТИ ГРИЙН е на ключова позиция в квартала, на пешеходно разстояние до Морската градина и Делфинариума и в близост до центъра на града.

Проектът е обект на засилен интерес от страна на клиентите. Повече от една трета от обектите в сградата са продадени. Ако търсите възможност за инвестиция, която да защити средствата ви в период на динамичен пазар ИНФИНИТИ ГРИЙН е перфектен вариант. Атрактивната локация, уникалната визия, функционалните разпределения и използването на най-качествените материали на водещи компании в индустрията, гарантират непреходната стойност на имота. А инвестиция, направена в ранен етап на строителството, е най-мъдрият избор, тъй като цената на имота ще се повиши с времето.

Снимка: Yavor AD

Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е със смесено предназначение, състои се от апартаменти, самостоятелни обекти за творческа и проектантска дейност и търговски площи. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. Обектите предлагат разнообразие като площ и разпределение и отговарят на различните предпочитания на клиентите.

На втория етаж на сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН са разположени офиси, а от трети до седми етаж включително, са обектите за творческа и проектантска дейност с площ от 47 до 93 кв. м чиста площ. Те са двустайни и тристайни и отговарят на всички изисквания за жилищен обект – помещения с необходима светла височина, големи дневни, спални с оптимална площ, мокри и обслужващи помещения. Жилищните обекти са разположени от осми до седемнадесети етаж на сградата.

За клиентите, които търсят инвестиционен имот с много добра и бърза възвръщаемост, голям интерес представляват двустайните апартаменти с чиста площ от 47 кв. м. В малката площ разпределенията са обмислени до най-малкия детайл, така че всяко пространство е оптимално усвоено. Разположени от девети до тринадесети етаж на сградата, апартаментите пленяват и с обширна градска гледка. Цените започват от 106 900 евро.

Друг много търсен тип обекти са уютните тристайни апартаменти с функционално разпределени помещения на площ 74 кв. м. Разполагат с дневна 23 кв. м, две спални с площ 11 кв. м, като едната е с прилежаща гардеробна, баня с прозорци с площ от 4,63 кв. м, огромна панорамна тераса 5,57 кв. м и килер. Гледката към околната зеленина е зашеметяваща. Цените започват от 156 800 евро за жилищния обект на етаж 8. Същият обект за творческа и проектантска дейност на етаж 3 е с цена 136 600 евро.

Снимка: Yavor AD

За клиентите, които търсят своя бъдещ дом, отличен избор са класическите тристайни обекти с площ от 87 кв. м, с дневна 30 кв. м, две спални с площ 15,78 кв. м и 12,90 кв. м, баня 4,62 кв. м и две мокри помещения. От по-високите етажи се разкрива необятна градска гледка и прелестна морска панорама. Те са със западно изложение, изключително светли, слънчеви и топли. Цената на такъв тип нежилищен обект на етаж 5 е 171 000 евро.

Снимка: Yavor AD

Най-търсеният двустаен обект, много атрактивен за клиентите е с чиста площ от 60 кв. м и дневна 28 кв. м. Той е с източно изложение и прекрасна морска гледка от високите етажи. Цените започват от 139 300 евро за жилищните обекти и 121 100 евро за нежилищните.


Информация за сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН и други проекти на „Явор“ АД може да получите в офиса на фирмата в град Варна на бул. Република 117 (Търговски център „Явор“) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: office2@yavorad.com или в сайта на компанията http://www.yavorad.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти