Лиз Бурбо предизвика фурор в България: млада дама долетя от Сингапур за нейния семинар

Лиз Бурбо предизвика фурор в България: млада дама долетя от Сингапур за нейния семинар
Снимка: natalia.bg

Голям фурор предизвика посещението на световноизвестната канадска психоложка Лиз Бурбо в България. Тя беше у нас за първи път по покана на Наталия Кобилкина и дойде, за да се срещне със своите читатели и да направи два семинара: тричасовия „Петте травми, които ти пречат да бъдеш такъв, какъвто си“ и двудневния ВИП-уъркшоп пред по-малка аудитория „Благоденствие и изобилие“.

Повече от 300 човека имаха възможността да се докоснат до нея по време на двата семинара, а аудиторията беше разнообразна: колежки-психолози от България, бизнесдами, модели, дами от българския шоубизнес.

ф
Снимка: natalia.bg

Две жени от Германия и една от Белгия също се прибраха в родината, за срещата с превърналата се в легенда на няколко поколения Бурбо. Но най-впечатляващата история е тази на младата дама Гергана Стоянова. Работила дълги години като софтуерен инженер в Европа, след курса „Гейши“ на Наталия Кобилкина тя взима някои кардинални решения за живота си и се мести да живее в далечен Сингапур, където е вече 1 година и се чувства щастлива.

ф
Снимка: natalia.bg

Научавайки, че канадката ще идва в България и ще води семинар на 23 март – датата, на която преди много години майка й си е отишла от този свят, тя го приема като знак и като събитие, по време на което ще си отговори на много въпроси, и веднага си купува самолетен билет до София. Самата Лиз, след като изслуша историята й, я покани на вечеря и й даде безценни съвети.

ф
Снимка: natalia.bg

Интересът към 70-годишната психоложка не е случаен. Тя е издала 25 книги (сега работи върху 26-тата), всяка една от които се е превърнала в бестселър. Преведени са на 20 езика, разпространени по целия свят и продадени в над 50-милионен тираж. Но „ателиетата“, както тя ги нарича, на Лиз се провеждат предимно на френски език и предимно в САЩ, Канада, Франция и Русия. Невероятен успех е, че Наталия Кобилкина успя да я доведе в България. Тя казва, че това е нейна сбъдната мечта, защото животът й много се е променил след обученията на Лиз, които тя е посетила в Санкт Петербург. Наталия е амбицирана да направи школа на Лиз Бурбо в България и да я кани отново, както и нейни ученички, които също преподават.    

ф
Снимка: natalia.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти