Създадено за Lilly Drogerie

Любовта започва…отвътре! (4 продукта, които ще ви накарат да се обичате още повече!)

Любовта започва…отвътре! (4 продукта, които ще ви накарат да се обичате още повече!)
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Жените понякога можем да бъдем доста нетърпеливи. Даже се случва честичко – обичаме нещата да стават веднага и на момента да виждаме резултат от всичко, което правим за себе си. Да можеше след тази тренировка веднага да видя резултатите, да можеше след този крем бръчките видимо да изчезнат или къщата да блести като след вълшебното махване с пръчицата на фея-кръстница. За хубавите неща си заслужава да се чака – факт. Но когато говорим за любовта на нас към…самите нас, всеки ден, всяка секунда е от значение и именно затова трябва да бъдете нетърпеливи – да се обичате.

Като си говорим за видими резултати, е съвсем в реда на нещата импулсивно да си купуваме грим продукти, защото виждаме резултата на момента. С бялата козметика също се постига страхотен ефект, но трябва известно време, за да бъде видим ефекта. При хранителните добавки – нетърпението е още по-голямо, но резултатите най-много си заслужават.

Подбрахме 4 страхотни продукта, които ще ви помогнат да заобичате себе си (още повече). Първата стъпка е да се погледнете в огледалото и да се усмихнете на образа, който ви отвръща със същото и да посетите най-близката Lilly Drogerie, за да откриете няколко хранителни добавки, които ще са вашите верни помощници по пътя към самочувствието, красотата и енергията, с която заслужавате да посрещате предизвикателствата на всеки нов ден.

PHARMACY Shine Collagen, 20 сашета

д
Снимка: Lilly Drogerie

Тази напитка ще ви омае не само със страхотния си вкус, но и хиалуроновата киселина, коензим Q10, биотин, витамин Е и витамин С, чиято перфектно съчетана симбиоза ще допринесе за нормалното образуване на колаген и функция на кожата, правейки я здрава и гладка, а биотинът ще я поддържа сияйна – точно както най-много я обичате. 

PHARMACY Enеrgy Boost Direct

д
Снимка: Lilly Drogerie

Чувствате се отпаднали и преуморени? Доверете се на Pharmacy Enеrgy Boost Direct- хранителна добавка, която представлява комбинация от екстракти от семена на гуарана и листа от гинко с витамини и минерали. Продуктът е  предназначен, за да поддържа вашия нормален енергиен метаболизъм при състояния на повишени психо-физически усилия. Коктейлът от специално подбрани съставки допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, намаляването на чувството на отпадналост и правилната функция на психичната и умствена дейност.

PHARMACY Кожа, Коса&Нокти хранителна добавка

д
Снимка: Lilly Drogerie

Всяка дама мечтае за сияйна кожа, лъскава коса и здрави нокти. Pharmacy Skin, Hair & Nails е хранителна добавка с аминокиселини, мед, селен, витамини от група В и витамин С - вълшебен еликсир, който да направи вашите най-обичани черти здрави и в перфектно състояние. Те ще ви помогнат да поддържате нормалното състояние на косата и кожата, доброто състояние на ноктите и образуването на колаген. И не само - Витамин В6 ще допринесе синтеза на цистеин и регулирането на хормоналната дейност.

PHARMACY MIND UP Хранителна добавка

д
Снимка: Lilly Drogerie

Имате нужда от събуждане на сетива и изчистване на мислите?  Mind Up е хранителна добавка, която съдържа кофеин, цинк и витамини В5, В6 и В12. Благодарение на този микс от съставки, нашата памет и концентрация се повишават, а нервната ни система не е в онова „изопнато“ състояние, в което никак не обичаме да се намира. Благодарение на Цинка, клетките са предпазени от оксидативен стрес, Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност, а останалите представители на Б-групата (5,6 и 12) допринасят за нормалното протичане на метаболизма и намаляването на чувството на отпадналост и умора. А за правилното функциониране на нервната система? Благодарете на В6 и В12.

Най-новата серия продукти на PHARMACY може да откриете в любимата си Lilly Drogerie – голямото разнообразие от модерни и иновативни продукти ще ви помогнат по пътя към здравето, самочувствието и любовта, която идва отвътре.

Готови ли сте да потегляме?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти