Любовта идва винаги навреме

връзки любов
Снимка: iStock

Смислените връзки се случват тогава, когато сме готови за тях.

Ние, жените, сме привлекателни за другия пол и заради умението си да показваме, че сме слаби.

Всеки път, когато поставяме другите над себе си, плащаме твърде висока цена.

Да, надеждните контакти ни се случват навреме – нито по-рано, нито по-късно. Ако не сме готови, ние просто не забелязваме мъжете и не сме в състояние да разгърнем своята женска енергия. В рамките на моите тренинги обикновено моля дамите да посочат някое свое ценно качество и да обявят какво искат да се случи с тях, каква промяна е съкровената им цел. Много от тях споделят, че никой не ги учи как да бъдат жени, как да бъдат харизматични и да събуждат любов, да се чувстват единствени, да творят хармония и красота. Забелязвам, че относително много жени изтъкват като ценно свое качество упорството и борбеността, гордеят се, че постигат всичко със сила. Това носи удовлетворение и храни нашето ЕГО, кара ни да се чувстваме горди от своите успехи. Не е лошо да бъдем упорити и последователни, трябва да отстояваме себе си и да следваме начертаните цели. Но не забравяйте: най-женската ни роля е да бъдем прекрасни цветя. Мъжете са пчелички – те биват привлечени от нашата красота, нежност, уязвимост, способност да се отдаваме. Ние, жените, сме привлекателни за другия пол точно заради това умение – да бъдем жени-цветя.

връзки любов
Снимка: iStock

Всяко цвете е различно. Има бодливи цветя, които трудно допускат някого до себе си. Има цветя, които са много редки – за тях се създават митове и се пишат книги. Има и цветя, които са често срещани и правят живота ни красив. И независимо, че сме толкова различни, едно е сигурно – всяко цвете разцъфва, когато се отнасяме към него с любов и грижа. Всяка жена се отваря за любовта и живота, когато се чувства в безопасност и може да чуе своето сърце, жадно за любов. Същевременно всяка жена преживява поне веднъж в живота си момент, когато е готова да загърби своите страхове и притеснения и да забрави за сигурността – тогава тя се вслушва единствено в гласа на своето сърце, което крещи, изгаряйки от копнеж: искам да обичам и да бъда обичана. От тук и само от тук започва Пътят на щастливата жена.

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Що се отнася до нашата нежна целеустременост и решителността ни да покажем на света какво можем – не е лесно, наистина, живеем в мъжки свят. Но всеки път, когато поставяме другите над себе си, плащаме още по-висока цена. Най-хубавото, което се случва след моите курсове, е, че всички жени избират себе си. Да, изтъкват като свои ценни качества лоялността, отзивчивостта, всеотдайността към семейството, но разбират колко е важно да се чувстват значими, да не бъдат подценявани. А напротив, да бъдат обожествявани, да влияят съзидателно и да вдъхновяват своите партньори.

В условията на изолация заради Корона вируса, ти предлагам вариант, в който да използваш пълноценно времето, прекарано вкъщи и да направиш нещо за себе си. Включи се в едно интересно предизвикателство - Гейша маратон по Viber. „Гейша“ е най-продаваният ми курс, система за женското развитие, в която до този момент се включиха над 50 000 жени и всички до една станаха щастливи. Сега идва твоят ред за трансформация! Скачай смело!

Виж повече ТУК

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти