Създадено за

Любовта е подарък за двама (избрани продукти на страхотни цени)

Любовта е подарък за двама (избрани продукти на страхотни цени)
Снимка:

Обичаме се целогодишно, но през февруари сякаш даваме по-видим израз на любовта си. Обличаме я в мили жестове и в подаръци, които избираме дълго, чудейки се дали ще зарадват половинката ни. Всъщност да засвидетелстваш любов е лесно и се крие в една единствена думичка – ЗАЕДНО. Повече време, прекарано заедно, споделени мисли, планове и мечти… и един подарък за двама.

Разгледахме разнообразния каталог от продукти на eMAG и открихме такива, които ще внесат повече споделена романтика и уют в дома на всяка двойка, а до 19 февруари са и на специални цени за влюбени, като част от кампанията Crazy Days.

Всяко любовно гнездо има нужда от еспресо машина!

Снимка: eMAG

Сутрешното събуждане в топлината на любимия е още по-очарователно, ако от кухнята се носи ароматът на току-що приготвено кафе. А ти, още сънена, вече знаеш, че той вече е станал и ти е приготвил любимото еспресо – силно и сладко. Можеш да му върнеш жеста следобед с приготвено от теб кафе, с добавени домашни бисквитки и горещи целувки на терасата, под все още хладното февруарско слънце.  

Можете да изберете и уред за готвене под налягане с  цифров контрол, LED дисплей и таймер, защото твоят мъж отдавна обещава, че ще приготви вечеря, която ще те разнежи, а на теб ти се иска готвенето да е по-бързо, по-удобно и по-лесно, за да остане време да си лежите на дивана, докато гледате любимата ти романтична комедия или онзи екшън, който разпалва кръвта му.

Снимка: eMAG

Заедно се погрижете и за чистотата, защото трохите по пода са изнервящи и честно казано убиват всякаква романтика. Можеш да му връчиш леката, вертикална прахосмукачка на батерия, когато по фотьойла са нападали пуканки или чипс след мача с приятели, който гледаха по мъжки у вас.

Снимка: eMAG

Той няма да роптае, защото почистването с нея е забавно като детска игра. От друга страна, тази прахосмукачка ще улесни и теб в поддръжката на добрата хигиена в дома ви. Такива сме жените – обичаме хем да ни е чисто, хем да ни е лесно.   

А защо не си вземете блендер ? Добра идея, за да си правиш вкусна домашна „Маргарита“ след дългия работен ден, шейк или просто вкусен плодов коктейл. Той пък ще го използва след тренировка, за да се презареди с енергията от истинско смути с плодове, зеленчуци и протеини. Защото искаш мъжа ти да е свеж и неуморим, нали?

Снимка: eMAG

Любовта е подарък за двама, а подаръкът, които ще си направите през февруари с кампанията Crazy Days на eMAG, освен ценови, има още много предимства: различни начини на плащане, доставка до посочен адрес, до офис на куриер или до клон на „Български пощи“ в цялата страна, проверка на пратката на място при доставка и възможност за връщане до 30 дни. Можете да пазарувате и в движение с мобилното приложение на платформата за онлайн шопинг.

emag1
Снимка: eMAG

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти