"Любов и джелато" - очарователа книга, която ни пренася в лятна и слънчева Флоренция

книга
Снимка: ИК "Ибис"

Сега, повече от всякога, се нуждаем от книгите. Защото те са убежище, те носят спокойствие, откъсват ни от реалността поне за малко. Те ни спасяват, обогатяват и ни карат да се усмихваме в тежките времена, в които трябва да останем вкъщи, за да бъдем отговорни към самите нас и всички останали.

Ето защо днес ви представяме едно ново заглавие, което със сигурност ще ви грабне и ще поведе на разходка из горещите летни дни в слънчева Флоренция. Една очарователна, пъстра и романтична история!

***

– Хората идват в Италия по различни причини, но винаги остават заради две неща.

– Кои?

– Любов и джелато.

Лина трябва да прекара лятото в Тоскана, но не е в настроение за прословутия ѝ приказен пейзаж. Тя пристига в слънчева Италия само защото това е предсмъртното желание на нейната майка, която иска дъщеря ѝ да опознае баща си. Но що за баща е онзи, който не е присъствал в живота ѝ през последните шестнайсет години? Всичко, което Лина иска, е да се прибере у дома, в Сиатъл.

Но тогава получава дневника, който майка ѝ си е водила, докато е живяла в Италия. Внезапно момичето открива един вълшебен свят на скрита любов, изкуство и ароматни пекарни. Свят, който вдъхновява Лина да последва стъпките на майка си заедно с очарователния Рен и да разбули дълго пазена тайна.

Тайна, която ще промени всичко, което тя е знаела за майка си, за баща си и дори за самата себе си.

книга
Снимка: ИК "Ибис"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти