Любимият комедиен сериал „All Inclusive“ се завръща с втори сезон по NOVA

All Inclusive
Снимка: NOVA

След лято, изпълнено с морски емоции и незабравими изживявания, приятелските семейства Чобанови и Сиромашки се завръщат с нови още по-забавни приключения във втория сезон на комедийния сериал „All Inclusive“ от септември по NOVA. Успешният първи сезон на продукцията я нареди сред най-гледаните и очаквани български заглавия в телевизионния ефир.

В новите епизоди на поредицата тази есен предстои следващата щура семейна ваканция – този път в планината. Към Чобанови и Сиромашки отново ще се присъединят и ексцентричните пловдивчани Хаджикосеви. Семействата ще тръгнат по стъпките на древните траки, скрили в района мистично съкровище, което ще обсеби мислите на част от героите. Почивката ще бъде заредена с много смях, вълнения и пленяващи гледки от живописните, богати на история Родопи.

Сериалът ще остане верен на силните си послания за семейството, приятелството, любовта, прошката и истинското щастие, което се крие в малките неща от живота. Вторият сезон на „All Inclusive“ има за мисия да припомни изконната ни връзка с българската земя и съхраняването не само на нейната красива природа, но и на културно-историческите ни богатства, с които можем да се гордеем.

В ролите влизат любимите актьори: Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Петър Калчев, Елени Декидис, Алекс Иванов, Силвестър Велячки и Александрия Чальовски. Зрителите ще видят също и интересни нови герои. Специално участие ще има актьорът, обичан от няколко поколения българи - Антон Радичев, който се завръща към телевизионната комедия с много любопитна роля, писана за него. От продукцията обещават още изненади с появата на любими на зрителите лица, които ще се включат във втория сезон.

„All Inclusive“ е продукция на Нова Броудкастинг Груп с продуцент Краси Ванков („Hidalgo Productions“). Режисьори на сериала са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият на втория сезон е дело на Иван Ангелов и Георги Иванов. Продължението на поредицата отново ще бъде озвучено от едноименната песен от сериала „All Inclusive“ в изпълнение на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, с музика и аранжимент на Марио Балтаджиев и текст на Иван Ангелов.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти