Любими музикални звезди на една сцена за 8 декември в Пампорово

Любими музикални звезди на една сцена за 8 декември в Пампорово
Снимка: netinfo

На 8 декември тази година студентите от цялата страна заедно ще могат да се насладят на страхотно шоу в сърцето на Родопите - Пампорово. Курортът ще бъде превзет от мащабното събитие "8 декември Фестивалът - Пампорово", което ще продължи цели 2 дни. Форматът ще събере на една сцена рап звездата Криско и краля на попфолка Азис, музикалния адреналин ще бъде поверен и в ръцете на още големи имена от родната сцена, а именно рапърите от "Ъпсурт", поп сензацията Тита и Гъмзата & Брас шоу, заедно с балет "Магаданс".

За фестивала ще се изгради ултра модерна, отопляема парти шатра, с големина 2000 кв. метра и капацитет 3000 души. Тя е иновация в България, различен вид място и начин за съвременното забавление сред младите хора. Посетителите ще могат да се насладят на грандиозно парти, заедно с най-добрите български артисти на специално изградена сцена с най-доброто озвучаване и осветление. Обстановката на терена ще е решена в екстравагантен дизайн.  Светещи барове, много светлини и атракции ще са едни от малкото изненади във вечерта на звездното шоу в Пампорово.

Снимка: netinfo

В парти екскурзията са организирани хотели от 3 до 5 звезди. За пожелалите парти изживяването им да започне още от старта на пътуването, могат да се възползват от организирания транспорт в следните шест града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград. Фестивалът продължава 2 дни и ще участват 36 от най-добрите изпълнители в България. За достъп до двете партита всеки участник ще притежава парти гривна, която е неговият билет за вълшебното приключение. 

Снимка: netinfo

Още от първата вечер завесите ще се вдигнат и най-добрите R&B изпълнители ще покорят сцената. Това са невероятните Криско, Ъпсурт, Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ CASS и DJ NRG.

Снимка: netinfo

Втората вечер е посветена на поп фолк музиката, когато неповторимият Азис заедно с неговия бенд Бенд , Гъмзата & Брас шоу заедно с балет Магаданс, DJ STAMEN и DJ TONY G, ще разтърсят сцената.

Снимка: netinfo

Организаторите на фестивала предоставят възможност на младите студенти да бъдат заедно на едно място, под светлините на прожекторите, където всички ще могат да се докоснат до нови емоции.

Снимка: netinfo

Всеки може да се включи в тази декемврийска революция, като се запише в един от шестте града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград, както и онлайн ТУК

За повече информация - вижте ТУК или ТУК

Снимка: netinfo

Фестивалът Пампорово пише своята зимна приказка! Включете се и Вие!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти