Лятото, август, времето на нара...

Лятото, август, времето на нара...
Снимка: Somersby

Somersby е новаторът в категорията на сайдерите и винаги поднася на потребителите интересни и неочаквани вкусове.

През месец август 2017 година брандът напомня на почитателите си за така харесвания и търсен вкус на нар, който през 2015 г. разшири портфолиото на Somersby сайдер номер едно в България и през втората половина на годината достигна 12,3% пазарен дял в обем от общия обем на Somersby.

Това показа, че един от основните двигатели зад марката е да изненадва през всеки сезон с неочаквани вкусове.

По данни на Nielsen A/S за първите шест месеца на 2017 г. Somersby е лидер в категорията на сайдерите с 55% пазарен дял в обем и 64% пазарен дял в стойност.

Тази година Somersby даде старт на платформата „Златни Somersby моменти“, чиято роля е да внесе нов прочит на моментите, местата и начините, по които може да се консумира Somersby.

С новата лимитирана серия Somersby с вкус на нар почитателите на сайдера могат да опитат още по-богата палитра от вкусове Somersby, а сега и със специално разработени рецепти за сервиране от един от водещите бармани у нас – Драгомир Иванов.

Рецептите на Somersby ще предложат много нови усещания, водени от неочаквани съчетания на Somersby с билки, подправки, плодове, дори и зеленчуци.

До края на август предстоят две събития от поредицата „Златни Somersby моменти“, на които може да се опитат и коктейли с вкус на нар – в столичния Beach Bar на 17 август с участието на Preyah и на 31 август с участието на MEY.

Снимка: Somersby

„Златни Somersby моменти“ е името на специална програма за почитателите на Somersby, която българският екип на бранда разработи у нас в началото на 2017 година, но ще бъде приложена във всички пазари на Карлсберг Груп под наименованието #magicmoments.

Тя е продиктувана от факта, че потребителите търсят и ползват нови ритуали на консумация, които съвременният стил на живот и нуждите на модерното общество диктуват.

Снимка: Somersby

 „Somersby Златни моменти“ може да се опита в подбрани заведения, наречени условно “Somersby Garden” (“Градините на Somersby”). Сред тях са Public bar (София), By the Way (София и Лозенец), Beach bar (София), Ателие (София), Villa Arte (Лозенец), като в някои от тях събития, комбинирани с презентации на коктейли Somersby, както и обучения по дегустации на различните вкусове.

Снимка: Somersby

Somersby е водещият бранд в категорията на сайдерите от влизането си на българския пазар. Той се предлага у нас в 5 разновидности: с вкус на ябълка, круша, къпина, боровинка и сега с лимитираната серия с нар. По последни данни на агенция Nielsen A/S, за първите шест месеца на 2017 г. Somersby е лидер в категорията на сайдерите с 55% пазарен дял в обем от пазара на сайдери у нас, както и 64% пазарен дял в стойност.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти