Създадено за Kärcher

Лесно и дори забавно! Как да почистим дома си интелигентно

Лесно и дори забавно! Как да почистим дома си интелигентно
Снимка: Kärcher

В нашия бързо развиващ се свят, домашните електроуреди стават все по-интелигентни и усъвършенствани. Технологичните новости в този сегмент не спират да ни впечатляват, предоставяйки ни иновативни решения за поддържане на нашия дом чист. Ще разгледаме някои от продуктите от Kärcher, които ви помагат да се справите с почистването и поддръжката на вашия дом по-лесно и ефективно.

RCV 5 - Интелигентен почистващ робот

Твърдите подове и килимите с нисък косъм изискват систематично почистване и за тази цел, интелигентният почистващ робот RCV 5 на Kärcher е идеалното решение. Този уред не само прахосмуче, но може и да бърше. Той разполага с вграден контейнер за отпадъци, който събира сухата мръсотия чрез въртяща се четка и странична четка за ръбовете. Ултразвуковият сензор открива килими, които изискват по-силно почистване, и автоматично увеличава мощността на засмукване. Чрез приложението RCV 5 можете да изпратите робота на обиколка за разузнаване и той ще създаде карта на стаите чрез технологията за откриване на околностите (LiDAR). За всяко помещение може да се задават индивидуални параметри за почистване. Допълнителни сензори предотвратяват падането на устройството. RCV 5 е лесен за управление както през приложението, така и чрез бутона на самото устройство.

Снимка: Kärcher

SC 3 Deluxe EasyFix Premium – Парочистачка

SC 3 Deluxe EasyFix Premium на Kärcher е идеалният помощник за почистване на твърди повърхности и премахване на бактерии и вируси. Тази парочистачка загрява за само 30 секунди и е способна да елиминира до 99,999% от коронавирусите и 99,99% от всички често срещани битови бактерии. Интегрираното отделение за съхранение в устройството улеснява съхранението на аксесоари и кабели. Този модел разполага със система за отстраняване на накип, резервоар за вода с възможност за постоянно пълнене и множество аксесоари за отстраняване на упорити замърсявания. Двустепенната регулация на парата гарантира перфектно адаптиране на парния поток към повърхността.

Снимка: Kärcher

CVH 2 - Ръчна прахосмукачка

Ръчната прахосмукачка CVH 2 на Kärcher работи на батерии и е идеална за премахване на трохи, прах и косми от мебели, подове и автомобили. Kомпактният и лек дизайн я прави лесна за работа и съхранение. Двустепенната миеща се филтърна система осигурява чист отработен въздух, а хигиенният филтър HEPA 12 осигурява по-висок стандарт на чистота. CVH 2 е перфектният помощник за бързо почистване на дребни замърсявания, където и да сте - дори и на път за любимата ви дестинация.

Снимка: Kärcher

WV 2 Black Edition - Акумулаторен уред за почистване на прозорци

Kärcher WV 2 Black Edition е акумулаторен уред за почистване на прозорци, който осигурява безупречен резултат за гладките повърхности, без да оставя ивици. Този лимитиран модел съчетава черно-жълт дизайн и метално лого на смукателния накрайник. В комплекта ще намерите тесен смукателен накрайник, пулверизатор, микрофибърна кърпа и препарат. Това устройство е идеално за почистване на прозорци, витрини и други стъклени повърхности, както и за всички гладки повърхости в банята и други помещения.

Снимка: Kärcher

K 3 Compact - Водоструйка

Kärcher K 3 Compact предлага пълната мощност на водоструйка в компактен дизайн. Този модел включва четка за измиване, пеногенератор и 500 ml шампоан за кола. С алуминиева телескопична дръжка и пистолет Quick Connect, 6-метров маркуч за високо налягане и струйник Vario Power, моделът е лесен за транспортиране и предлага компактно съхранение.

Снимка: Kärcher

FC 5 – Комбиниран почистващ уред за твърди подове

Kärcher FC 5 е иновативен почистващ уред, който не само премахва прах, дребни трохи и козина от домашни любимци, но и избърсва твърдите подове. Този уред се отличава с въртящи се валяци, които се намокрят с чиста вода, докато събират мръсотията в контейнера за мръсна вода. Това оставя подовете чисти и свежи. Уредът е подходящ за всякакъв вид твърди подове и е лесен за почистване след употреба - просто изперете валяците машинно на 60° C.

Снимка: Kärcher

S 4 Twin - Метачна машина

S 4 Twin на Kärcher е метачна машина, която ефективно почиства градински площи и дворове. Този уред разполага с ролкова четка и 2 странични четки, които осигуряват работна ширина от 680 мм. Той може да поддържа площи до 2400 м² на час. Машината разполага с 20-литров контейнер за отпадъци. Дългият косъм на страничните четки позволява прецизно почистване до ръба. Регулируемата дръжка гарантира оптимално адаптиране към височината на потребителя. Метачната машина може лесно да се събере, без да се навеждате - за пестящо място съхранение.

Снимка: Kärcher

С всички тези уреди от Kärcher поддръжката и почистването на вашия дом стават по-лесни и по-ефективни от всякога. Получавате блестящи резултати, независимо дали става въпрос за подове, прозорци или градински площи. Kärcher предлага решения за всички ваши нужди от почистване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти