Лейди Гага и Ерос Рамацоти специално за българската публика

В понеделник вечер от 20:00ч. Преслава ще се изправи пред едно от най-големите изпитания в шоуто до този момент – танците на Лейди Гага.

„Танците не са ми силна част! Има два варианта – или да се откажа и да не се преборя с тях, или да се надъхам и да науча всички стъпки“, разказва първата дама на поп фолка, която ще трябва да направи впечатляващ спектакъл с помощта на балета.

Геро от своя страна учи усилено италиански през последната седмица за образа на Ерос Рамацоти, който ще превърне известния комик в истински мачо. Най-критичният член на журито – Фънки, ще има възможност да оцени себе си, след като се срещне със своя двойник на сцената на „Като две капки вода“.

Зад копието на рокаджията ще бъде скрит Жоро Низамов, който ще изпълнява песента заедно със Светльо -  в обувките на Милена.

Поли Генова ще върви по стъпките на Ед Шийрън с емблематичните танци на звездата. Поп изпълнителката ще трябва не само да се справи с предизвикателството на песента, но и да изтанцува първия си романтичен танц с друга дама, поемайки водещата роля на кавалера.

Ако хората решат, че Миро пее в шоуто, значи съм се справил с образа!“ – така Калин Врачански определи успеха на новата му задача, свързана с бившия член на „Каризма“. Джулия Бочева ще разтърси сцената с вечния рок в лицето на Джо Лин Търнър, а Прея ще покаже своята романтична страна с Тони Бракстън.

Орлин Павлов ще бъде усмихнатата Силвия Кацарова, която според самия певец му импонира и позволява добра имитация.

Как ще се справят звездите с нетипичните песни, трудните танци и оригиналните образи? Кой ще достигне върховете на имитацията? – ще разберете в понеделник вечер, от 20:00ч. по НОВА.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на „Като две капки вода”.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти