Лариса Ренар и Наталия Кобилкина събраха 500 жени на едно място

Лариса Ренар Наталия Кобилкина
Снимка: Емил Колев/ Хайлайф

500 дами на едно място без да се скарат, а напротив, да насочват енергията си в една посока и да работят заедно за своето по-добро бъдеще - това постигнаха Наталия Кобилкина и Лариса Ренар в София!

Най-популярната рускиня в България и най-добрият женски треньор в Русия, основател и креативен директор на най-голямата „Академия за личен живот“ с тренинг центрове в Москва и Санкт Петербург, партньорски представителства на които има в 33 града по целия свят, проведоха семинар на тема „Жената на 21 век“.

Лариса Ренар Наталия Кобилкина
Снимка: Емил Колев/ Хайлайф

Те дадоха ценни знания на присъстващите дами как в настоящата епохата на трансформация да получат всичко, за което мечтаят, научиха ги как да се справят с трудностите, насочиха ги към интуитивно виждане за бъдещето им и поставиха основите за качествени промени в живота им, създавайки нова реалност първо във въображението; чрез различни практики повишиха нивото на творческата им енергия и взаимно умножиха своята сила.

Лариса Ренар Наталия Кобилкина
Снимка: Емил Колев/ Хайлайф

След осемте часа работа, вместо да бъдат уморени, дамите на различна възраст и с различен социален статус бяха усмихнати, позитивни и вдъхновени. Те се редяха на опашки, за да се снимат, да си вземат автограф и да поискат индивидуален съвет от Лариса или Наталия. Голяма част от тях споделиха на всеослушание как книгите и предишни семинари на двете психоложки са променили живота им.

Лариса Ренар Наталия Кобилкина
Снимка: Емил Колев/ Хайлайф

Добрата новина за всички е, че ретрийт центърът на Наталия Кобилкина Be You е ексклузивен представител на школата на Ренар в България. Обучението „Как да се превърнеш в истинска жена“ отнема една година. На всеки два месеца руски преподаватели идват у нас и изнасят двудневни семинари. Системата включва 6 модула и след това участниците получават заветния медальон - кръг на женската сила. Паралелно с това се провеждат и по-кратки обучения на различна тематика.

Лариса Ренар Наталия Кобилкина
Снимка: Емил Колев/ Хайлайф

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти