Лайза Минели донесе втора поредна победа за Димитър Маринов в „Като две капки вода“

Втора поредна победа в „Като две капки вода“ грабна Димитър Маринов, който влезе в ролята на легендарната Лайза Минели от мюзикъла „Кабаре“. Минути преди появата си на сцената актьорът сподели, че два пъти е играл в култовия мюзикъл в САЩ и именно това е жанрът, който може да пресъздаде силните човешки емоции.

С гръцките ритми на Деспина Ванди и уверена походка Луна откри поредната нощ на имитации в „Като две капки вода“, която продължи с изненади и добро настроение. Малко по-късно JJ се изправи пред недостижимата Мария Калас и предизвикателствата на мецо сопрана. „Ти си герой! Нямам думи за това изпълнение!“, сподели Фънки. Фламенко, алтернативно звучене и изпепеляваща страст прозвучаха в представянето на DARA, която се превъплъти в испанската певица Rosalia.

Вижте снимки от шоуто тази седмица в галерията >>>

„Това беше най-скандалното изпълнение на песента „Нищо“, което съм чувала. Много ми хареса поведението ти на сцената, макар и това да звучеше като друга песен“, пошегува се специалният гост на шоуто - Мария Илиева, след имитацията на Тото. Сред изненадите за попуярния рапър беше и появата на Лъчо – другата половина от хитовия тандем „СкандаУ“.

В бунтарката на хип-хопа и вокал на Black Eyed Peace – Фърги, се преобрази Galia. „Колкото и да е скромен един артист в личния си живот, под светлините на прожекторите той може да разкрие друга част от себе си. Това ще се опитам да направя и аз с наперено поведение и сексапилни танци“, категорична беше певицата, която показа друго лице от артистичния си талант на сцената.

В един прекрасен свят със светло небе и зелени дървета пренесе зрителите Анди с образа на Луис Армстронг. По време на What a wonderful world бяха представени специално избрани рисунки на най-малките почитатели на „Като две капки вода“. С меланхилочното настроение на британската икона Ейми Уайнхаус Фики остави без думи впечатленото жури.

Актьорската игра на Маги Джанаварова като Мерилин Менсън провокира полюсни мнения в журито и фурор сред колегите ѝ. Виртуалната публика в лицата на десетки български семейства за пореден път създаде настроение в залата на любимото шоу. Желаещите да бъдат част от виртуалната публика на „Като две капки вода“ могат да се регистрират в специално създадена платформа.

Следващата седмица Луна ще бъде сексапилната Камила Кабейо, а Galia - лиричната Алиша Кийс. Тото ще влезе отново в мъжки образ с Джо Кокър, а JJ ще продължи като Бионсе. Маги Джанаварова ще се раздвои между Галя и Миро от „Каризма“, а DARA – между Катя и Здравко от „Ритон“. Фики ще трябва да изкачи още едно музикално стъпало с Лучано Павароти, а Анди ще се върне в отминали времена с Петър Чернев. Победителят за вечерта – Димитър Маринов, ще се посвети на образа на Том Джоунс и песента Delilah. 

Вижте снимки от шоуто тази седмица в галерията >>>

Следете Facebook страницата на предаването ,  Официалния Instagram на предаването и сайта  за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода“ във Vbox и в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти