Къщата на бъдещето: Домът яйце

Къщата на бъдещето: Домът яйце
Снимка: netinfo

Представете си какво би било да имате къща, в която да се намира всичко, необходимо ви за нормален живот. И тя да е подходяща за обитаване навсякъде по света - от най-студените негови точки до екваториалните територии.

И тя да е мъничка, компактна, практична... и във формата на яйце!

Ако не можете да си я представите, ние ще ви я покажем - това е мобилната екокапсула - нискоенергийна преносима къща, обединяваща ефективна форма на енергия и лукса да разполага с топло легло, течаща вода и топла храна.

Дизайнерите, които са проектирали домът яйце, са предвидили той да има всички необходими блага за комфортен продължителен престой - без нужда от презареждане или доставка на допълнителни енергийни или хранителни запаси.  

Той разполага с всички удобства на един нормален средностатистически дом: малка кухня, баня с тоалетна и душ и легло. И всичко това, гениално изобретено, за да може се побере на площ от 8 квадратни метра.

Е, какво мислите? Ако ви се налага често да пътувате и да прекарвате време извън истинския си дом, бихте ли живели в къщата яйце?

Ако владеете английски език, споделяме с вас и видео, в което можете да научите повече за начина на живот в екокапсулата:

Прочети още: Къде се намира "най-самотната" къща на света?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти