Създадено за Doppelherz

Красива след всеки рожден ден

Красива след всеки рожден ден
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Развили сме неприятния навик да мерим живота си в години. В цифри, които се трупат върху раменете ни и които ни внушават, че имаме срок на годност.

С всяка следваща година това като че ли натежава все повече и ни кара да променяме възприятието за нас самите и често да си налагаме ограничения. Да, времето минава, но това в никакъв случай не означава, че трябва да се отказваме от любимите занимания, да пренебрегваме външния си вид и да откажем да живеем с размах.

С малки промени и детайли, но с постоянство можем да поддържаме тялото, ума и душата си бодри и млади толкова години, колкото ни се иска, защото животът винаги има и добра страна и от нас зависи да успеем да ѝ се насладим. Хубавите, положителни мисли  и занимания са едно добро начало - освежават мисълта и ни зареждат с желание за действия.

Подкрепата за тялото е следваща стъпка – здравословна храна, редовно и умерено спортно натоварване, което да ви разтовари от стреса и да поддържа тялото, срещи и интересни разговори с приятели.

Към това е необходимо да добавите и прием на хранителни вещества, които да поддържат красотата и здравето ви.

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Съставките за здрава и красива кожа не са тайна - това са колаген, витамини, микроелементи (цинк, биотин, мед). В храната количествата им най-често са недостатъчни количества, а в малките флакончета на Допелхерц са дозирани прецизно и концентрирани така, че да усетите благотворния им ефект още след първия месец.

Допелхерц® Колаген Beauty е специално разработена комбинация от колагенови пептиди, екстракт от асай бери, витамини, минерали и микроелементи за гладка, еластична и красива кожа. За да бъде добре усвоен от кожата, колагенът трябва предварително да бъде разделен на по-малки фрагменти, наречени колагенови пептиди, с точно определена молекулна маса.

Този процес на разделяне се нарича хидролиза. С клинични проучвания е установено, че приемът на колагенови пептиди с молекулна маса около 2 килодалтона (kDa) стимулира фибробластите (кожните клетки) в дермата.

d
Снимка: Doppelherz

Какво се случва, когато приемате колагенови пептиди с молекулна маса 2 килодалтона:

  1. Стимулират производството на колаген от кожните клетки
  2.  Повишават еластичността и младежкия вид на кожата
  3.  При редовен прием намаляват дълбочината на бръчките и тънките линии по лицето
  4.  Забавят естествените процеси, които съпътстват стареенето
  5. В комбинация с цинк, биотин и витамин С подпомагат бързото възстановяване и делене на кожните клетки
  6. UV радиацията, цигареният дим и хормоналните промени ускоряват разграждането на колагена. Ако пушите или сте в период на започваща менопауза, имате нужда от активна подкрепа, за да запазите красотата и жизнеността си

Другият важен момент в грижата за красотата е постоянството. Всеки жест за красота - флаконче колаген, маска за лице, йога, повече движение, всичко това ще даде своя резултат, но само ако сме постоянни. Затова и Допелхерц Колаген Beauty спечели симпатиите ни - може да се приема навсякъде, без вода, компактно е и дори когато сме на път, взимаме за толкова дни, колкото ни е нужно.

И понеже искаме да продължаваме заедно да празнуваме красотата с вас, след всеки рожден ден, включихме Допелхерц® Колаген Beauty в традиционната игра по случай рождения ден на Edna.bg. Тази година ставаме на 11, но нали се разбрахме да не ги броим.

Още за условията на играта и как може да спечелите флакончета красота, вижте ТУК.

А за 11 от участниците Допелхерц са приготвили страхотни награди, сред които:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти