Създадено за Eucerin

Козметичен наръчник за супер кожа – вижте тези съвети, след които кожата ще ви се отблагодари

Козметичен наръчник за супер кожа – вижте тези съвети, след които кожата ще ви се отблагодари
Снимка: iStock/Getty Images

Независимо дали ни се иска да го признаем, съвсем скоро есента ще разкраси света ни и ще ни върне обратно в реалността. За песимиста това означава край на отпускарския сезон и лежерните дни на морския бряг, за оптимиста означава край на непоносимата жега и най-сетне малко спокойствие, а за нас е знак, че трябва да прегледаме гардероба си – и тоалетите, и козметиката, за да ги адаптираме към настоящето.

Новият сезон означава промяна на приоритетите – ако през лятото на първо място е било да сме бронзови богини с блестящ тен, развяни от вятъра коса и „плажно“ тяло, сега почетното място в нашия списък заема грижата. Или казано по-простичко – да се справим с някои нанесени от лятото щети. Слънцето невинаги е наш приятел, дори и да използваме козметиката си като по учебник. Твърде възможно е след срещата с него, освен красив тен, да имаме и неприятни петънца, малки розови пъпчици или пък неравна кожа.

Преди да ви е завъртяла въртележката от задачи по подготовката за новия сезон, отделете малко време за себе си и дайте на кожата си любовта, която е заслужила. И нека това време за вас не е единичен случай – превърнете го в рутина, към която да се придържате стриктно – после ще ни благодарите. А заедно с Eucerin, ще ви кажем и точно с кои продукти да го направите.

Снимка: iStock/Getty Images

DERMOPURE Защитаващ флуид SPF 30

Това, че слънцезащитата трябва да се нанася постоянно, а не само лятото, трябва да се превърне във ваша мантра. За да си спестите няколко главоболия и да имате блестящ и красив тен, трябва да използвате грижа, която комбинира великолепния ефект на бялата козметка с практичността на слънцезащитата. Бързоабсорбиращият се флуид попива моментално, без да оставя лепкав филм. Dermopure Защитаващ Флуид SPF 30 от Eucerin притежава широкоспектърна защита от UVA и UVB лъчите и се предотвратява появата и потъмняването на петната след акне, причинени от слънцето.

Всички знаем колко коварно може да бъде акнето и как то може да повлияе не само на външния ни вид, а дори и върху самочувствието. Eucerin® Dermopure Защитаващ флуид SPF 30 ви позволява преборите досадните пъпките и белезите от акне, благодарение на ключови фактора: слънцезащита, антибактериални съставки и себум-регулираща технология, която предоставя дълготраен матиран завършек на кожата. Особено, ако сте със смесена към мазна кожа, със сигурност знаете колко неприятно може да бъде лъщенето и отделянето на прекомерни дози себум.

Снимка: Eucerin

DERMOPURE Серум с тройно действие

Както добре знаете, всеки супергерой има своята половинка, с която работят страхотно в тандем. В случая това е серумът с тройно действие на Dermopure от Eucerin. При петна: редуцира упоритите петна след акне и предотвратява появата им. Серумът е с патентован Thiamidol – ефективна съставка за намаляване на петна от акне. Продуктът също редуцира на несъвършенствата и контролира на лъщенето. Eucerin Dermopure Серум с тройно действие работи заедно със защитаващия флуид със SPF 30 на Eucerin, като ефективно се борят с пъпките, петната и лъщенето.

Тайната отново се корени впатентования Thiamidol, който действа в корена на хиперпигментацията – производството на меланин, а благодарение на салициловата киселина, пъпките не само се елиминират, но се предотвратява и появата на нови. Що се отнася до перфектната матова кожа, към която всички се стремим, благодарение на серума с тройно действие и защитаващия флуид Eucein Dermopure SPF30, няма да ви се налага да използвате прекомерно количество грим – ще бъдете уверени и без него.

Снимка: Eucerin

Скъпи дами, важно е да възпитате у себе си навика да полагате грижи за тялото и организма си – така ще се чувствате добре и значително ще редуцирате стреса. Важно е да сте постоянни в полезната рутина и резултатите няма да закъснеят.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти