Коварни истини излизат наяве в „Отдел Издирване“

Какво предстои в сериала разказват актрисата Ана Пападопулу и режисьорът Виктор Божинов в предаването „Здравей, България“ по NOVA.

„Интуицията на Ралица (Ана Пападопулу) я насочи към това кой би могъл да бъде замесен в смъртта на тяхната дъщеря с Камен (Юлиан Вергов). Тази вечер зрителите на NOVA ще разберат кой е отговорен за тяхната голяма драма. В епизода, който предстои тази вечер, ще се случат много ключови събития, които по някакъв начин ще разкрият какво героите се търсили в началото на сериала и отварят вратата за това какво предстои до края“, разкрива Виктор Божинов.

„Ралица Петкова е много аналитична и рационална. Макар да действа на пръв поглед неразумно, при нея всичко е добре обмислено. В петте епизода, които изминаха досега, тя стъпка по стъпка разплиташе възможността дъщеря ѝ да е отровена и кой би могъл да бъде замесен. На пръв поглед това, което ще направи, изглежда рисково и то не само за нея, но и в личен и професионален план. Но това ще даде ново начало на следващите шест епизода. Защото ще се разкрият много любопитни неща. Епизодът ще бъде много тежък и за героя на Юлиан Вергов - Камен, който също ще преживее голям катарзис“, допълва Ана Пападопулу.

отдел издирване
Снимка: Красена Ангелова / NOVA

„Героинята на Ралица е доведена до изключителна крайност. Интуицията ѝ я води към конкретно място и ще бъде принудена да влезе в конфликт с абсолютно всички, включително и с Камен. Това нейно наглед безразсъдно действие и поведение ще принуди Камен да извърши други действия, с които да ѝ помогне. По сериала работим двама режисьори. Митко Димитров е водещият режисьор. Когато аз приех да участвам в проекта, беше именно заради този епизод. Защото действието е затворено на едно място и дава възможност да подходиш така, че да изградиш психологическа плътност и интрига. Още нещо важно – тази вечер зрителите ще разберат коя всъщност е Нера Павлович. Към момента тази героиня е ситуирана доста мистериозно в интригата“, пояснява Виктор Божинов.

Не пропускайте новия епизод на „Отдел Издирване“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. 

Още за сериала:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти