Космическите връзки в живота ни и как да ги разпознаем

звезди небе нощ космически връзки
Снимка: Unsplash

Вселената е сложна и взаимосвързана като паяжина. Нещо, което се случва, засяга всичко останало.

Макар че понякога е плашеща перспектива, това може да бъде и вдъхновяващо. Според някои то също означава, че всичко в нашия живот е резултат от космическите връзки.

Вашето съществуване тук в материалния свят може да не е вашият единствен опит в живота. Много култури вярват, че имаме много животи, тоест, вие сте съществували преди да се родите и ще продължите да съществувате, след като умрете.

Така докато сме в тази духовна сфера, е възможно да направим избор за следващия ни живот – какви преживявания искаме да имаме и каква цел желаем да постигнем. Избираме тези неща, които ни помагат да растем духовно и космическите връзки, които ще ни позволят да направим това.

Космическите връзки са онези хора, които идват в нашия живот, за да ни помогнат да се развиваме и да растем. Тези хора са жизненоважни за нашето духовно израстване и влизат в живота ни за момент или пък цял живот. И в двата случая, те могат да променят хода на нашия живот завинаги, пише сайтът Мегавселена.

Често научаваме толкова от трудните хора в нашия живот, колкото и от онези, на чието присъствие се наслаждаваме. Тези, с които сме космически свързани, влизат в живота ни, за да ни помогнат да погледнем нещата по нов начин, да излекуваме болката си и да променим посоката.

звезди небе нощ космически връзки
Снимка: Thinkstock

А как да разпознаваме човек в живота си, който е от вашите космически връзки, ви показваме днес в галерията.

Проверете кои са знаците в галерията ни:

Как да разпознаем космическите връзки в живота си

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти