Космическите Submotion Orchestra с концерти у нас!

Космическите Submotion Orchestra с концерти у нас!
Снимка: Event zone

Космическите Submotion Orchestra с концерт в София и на морето

На 11 и 12 юли тази година мелодия от друго измерение ще огласи София от огромната терасата на Bar & Dinner "III-ти етаж" и Hacienda Beach в Лозенец, на българското Черноморие.

„Event Zone“ покани Submotion Orchestra в България за две много специални събития, концертите им ще са част от поредицата Summer Session Concerts на организаторите.

Създадена през 2009г., в Лийдс, Submotion Orchestra са една от най-успешните британски групи с вълнуващо и интересно звучене. Продукцията им е смесица от няколко стила – electronica, soul, ambient, jazz и dub. В музиката им има спокойствие, красота и малко меланхолия.

Тромпетът им ни шепти нещо за романтика, докато пианото допринася за джазовото звучене, а кристалният глас на магнетичната певица Ruby Wood е финалният щрих, придаващ блясък.

Международният диджей и продуцент Ruckspin пък е онзи, който създава космическия свят Submotion.

Тази симфония от звуци е допълнена от баса и перкусиите и е истински триумф за качествена музика. В момента бандата работи над 3-тия си албум.

За меломаните, които още не са отпрашили за морето - 11 юли, на просторната тераса на "III-ти етаж", британците ще представят най-добрите си парчета. Ако пък вече сте заровили крака в пясъка – 12-ти юли, плажният бар Hacienda в курортното селище Лозенец, ще приюти Submotion за втората вечер на концерта им.

Билети за двата концерта може да закупите в мрежата на Eventim на цена от 25лв, на място цената на билета ще бъде 30 лв.

Билети за концерта в „ІІІ етаж” Bar&Dinner, София ТУК!

Билети за концерта в Hacienda Beach, Лозенец ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти