Идеалът за красота: Колко трябва да е висока перфектната жена според мъжете

жена височина
Снимка: iStock

Потребители на приложение за онлайн запознанства споделиха мнението си относно най-предпочитаната височина за жена. След проучване, проведено между 20 000 британци, е установено, че най-високият желан ръст на жените не надвишава 165 сантиметра, но идеалният е 160 сантиметра. Мъжете най-често харесват жени с точно тази височина и искат да поддържат комуникация с такива. 

Експертът по онлайн запознанства Аби Голдинг казва, че в действителност идеалната женска височина не прави потребителския профил на приложението задължително по-интересен и популярен за мъжката аудитория. Всъщност най-често хората обръщат внимание не на височината, теглото и други външни фактори, а на описанието, хобитата и характера на човека.  

жена
Снимка: iStock

„88 процента от потребителите са по-склонни да плъзнат надясно, ако биографията на потенциален партньор ги разсмее, в сравнение с 16 процента, които ще плъзнат наляво, ако не смятат, че някой е с правилния размер за тях“, обясни Аби.    

Анкетираните британки пък твърдят, че идеалният ръст на мъжете за тях е приблизително 173 сантиметра. Какъвто и да е вашият ръст, не забравяйте, че първото нещо, на което хората ще обърнат внимание, е вашата личност, а не вашите физически качества.  

Нека си припомним нашата галерия със звездни жени, които са по-високи, отколкото си мислите:

Тези звездни жени са много по-високи, отколкото си мислим

След това пък можете да видите списъка с мъже, които са по-ниски, отколкото си мислите:

20 звездни мъже, които са по-ниски, отколкото си мислите 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти