Колко сърца ще открадне Калин Врачански във „Фалшив герой“

Снимките на "Фалшив герой" във Варна са в разгара си. Морската столица е и мястото, където се развива голяма част от действието на поредицата, определяна като съчетание на комедия и криминале.

„Фалшив герой“ ще стартира с 12 епизода, които ще видим на екран по NOVA, а проектът е част от стратегията на медийната група да подкрепя българските филми и сериали на всички платформи. Звездата на сериала - Калин Врачански, смята новата си роля не само  за истинско предизвикателство, но и забавление.

За героя си актьорът разказва:

„На моя човек му се случват доста интересни неща като това например да се забърка с четири различни жени и с всяка една да има някакъв вид взаимоотношения. И ще разберем всъщност, че всеки един от тези персонажи има своите малки лъжи в живота, с които се опитва да се бори. Участието ми в такава комедия е по-различно от всичко, което съм правил като актьор до момента.“

Калин Врачански Фалшив герой
Снимка: NOVA

Продукцията разказва с хумор за малките и големите лъжи в живота, за фалша в човешките отношения и щастието да свалиш маската, която носиш. Освен добре познати имена, сред които Алекс Сърчаджиева, Калин Врачански, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, в новия български сериал ще видим и млади таланти като Христо Пъдев и Светломир Радев.

Продуцентът и режисьор на сериала „Фалшив герой – Димитър Гочев, споделя:

„Много добри артисти успяхме да организираме. Отново сме с Калин Врачански след като от няколко години не сме снимали заедно. Сериалът се реализира в сътрудничество с Община Варна, почти целият проект е във Варна, само малка част от началото е в София“.

За младата варненска актриса Ина Добрева това е първа голяма роля и с всеки снимачен ден тя опознава своята героиня. Участието на представители от варненския драматичен театър „Стоян Бъчваров“, сред които е Стоян Радев, ще даде възможност за телевизионна изява на още десетки талантливи артисти.

Ексклузивни кадри от Варна вижте във видеото по-горе!

Калин Врачански Фалшив герой
Снимка: NOVA

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти