Коледен соул за душата

Коледен соул за душата
Снимка: netinfo

Тази Коледа ще събере всички почитатели на Рут Колева в Sofia Live Club. На 25 декември в 22:00 часа гостите на клуба ще се потопят в магичната атмосфера на музиката, която подготвят специално за случая Рут и приятелите й, участници в празничния концерт.

Тематични коледни композиции, различна обстановка и вълшебно усещане от споделения празник ще са запазеният знак на прeдстоящата вечер.

Звукът, който ще доминира в пространството тогава, ще бъде качествен соул за душата, поднесен с много любов и изпълнен безкомпромисно добре от Рут Колева и нейния бенд в състав: Филип Александров (клавишни), Теодор Иванов (барабани), Елена Ангелова (перкусии), Симеон Петрунов (бас), Ралица Николова и Волен Милчев (беквокали), Денис Попстоев (саксофон).

Специални гости на коледното музикално вълшебство ще бъдат Криста и Рейчъл Роу, с които Рут забърква приятни изненади за празника.

Едно от изпълненията им ще бъде известната коледна песен от 50-те години на XX век – "Santa Baby", която към днешна дата има десетки версии, интерпретирани от едни от най-големите имена на световната сцена. Освен нея, трите дами подготвят и още няколко коледни подаръка, които ще изпълнят заедно.

Идеята за предстоящото събитие е то да предложи на всички почитатели, които са в настроение за едно различно преживяване на големия празник, да споделят случващото се като приятели, обединени около хубавата музика.

Билетите вече са в предварителна продажба онлайн на цена от 10 лв. На 25 декември на място в клуба входът ще бъде 15 лева.

До тогава!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти