Създадено за Toyota

Колата, от която не искаш да слизаш

Повечето хора, когато бъдат попитани какво търсят в една кола, всъщност не могат да дадат много точни отговори.

Хибрид? С нисък разход? Червена или пък двуцветна? Автоматични скорости? С мултимедиен тъчскрийн и страхотна саунд система, така че да можеш да пуснеш любимите си парчета, да потънеш в удобните седалки, да имаш пълен контрол както в градски, така и в извънградски условия, и да не ти остава нищо друго освен да караш и да се уловиш, че си мислиш... why stop?? Ами, да, това май наистина е твоята мечтана кола – тази, от която не искаш да слизаш!

За целта направихме експеримент и събрахме няколко души и ги попитахме:

Каква е тяхната мечтана кола?

И какъв беше резултатът? Оказа се, че мечтаният автомобил съществува и можеш да го имаш тук и сега. Достъпен, практичен, с красив дизайн, една идея „фънки“ отвън и премерен и функционален отвътре. „Модерното хибридно чудо“, с което обаче оставаш здраво стъпил на земята.

Представяме ти новата Toyota Yaris, която не е просто мечта!

Toyota
Снимка: Toyota

Новият модел на Toyota Yaris е с потенциала да е именно този автомобил, който еднакво добре съчетава удобното шофиране в града с това на магистралата. Това всъщност е една от характеристиките, които много шофьори търсят в бъдещата си кола. Ако сте човек, който шофира предимно в града, значи търсите нещо маневрено, лесно за паркиране, гъвкаво и достатъчно малко, но не и прекалено – все пак искаме да можем да сложим сака за фитнеса и две големи чанти с покупки. Toyota Yaris ще ги приеме повече от радушно и не само това – ще имате достатъчно място, за да тръгнете и на дълъг път без да се притеснявате, че май сте взели повече дрехи и обувки, отколкото ви трябват.

Грижа ви е за природата?

Разбира се, че няма от какво да се притеснявате с новия пълен хибрид, с който можете да шофирате в електрически режим със скорост до 130 км/ч при това – с истински впечатляващ нисък разход. Почитателите на техническите характеристики сигурно ще са радостни, когато разберат, че Yaris идва с олекотена литиево-йонна батерия с много по-висок капацитет, а хибридната система е самозареждаща се и в състояние да оползотворява много повече от енергията при движение. Това означава само едно – че почти непрекъснато, при това при натоварен градски трафик, можете да ползвате своя Yaris в електрически режим. О, уау! laugh

Toyota
Снимка: Toyota

Искате още? Така е с Yaris – човек вижда хубаво и иска още и още от него. Какво ще кажете за подгряване на седалките за пълен комфорт и в най-студеното време. Сигурно си мислите – „е, това вече е лукс“, но истината е, че този лукс е напълно достъпен, както е достъпно и улеснението да не гледаш назад, когато паркираш, защото любимият ви автомобил ще ви покаже на камера точното ви местоположение за по-лесно маневриране. Круиз контролът и асистентът за спазване на лентата пък ще са двамата ви нови най-добри приятели и помощници в шофирането.

Ако сте вманиачени на тема технологии, Yaris има нещо и за вас.

Честно казано, препоръчително е първо да се нарадвате и проучите технологиите на Yaris преди да потеглите на път, защото е много вероятно да се захласнете по разнообразните функции, като тази за интегриране приложенията от собствения ви смартфон, както и функцията Хибриден инструктор, която ще ви помогне да оптимизирате шофирането в изцяло електрически режим, и ще ви предостави актуална информация в реално време, като предупреждения за наближаване на радарни камери за контрол на скоростта например.

Toyota
Снимка: Toyota

А що се отнася до цветовете 🎨... какво да се каже, освен че както Toyota традицията повелява, цветовете са наситени и ярки, а автомобилът ви може да е и в комбиниран двуцветен вариант за истински отличаващо впечатление на пътя.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти