Кой печели новата книга на Наталия Кобилкина – "Пътят на щастливата жена"

Кой печели новата книга на Наталия Кобилкина – "Пътят на щастливата жена"
Снимка: netinfo

Мария Николова

На 2 юни, в навечерието на Пролетния панаир на книгата, бе премиерата на "Пътят на щастливата жена" – първата психотерапевтична книга на Наталия Кобилкина.

"Пътят на щастливата жена" е смело и жизнеутвърждаващо четиво, един красив реверанс към представителки на нежния пол от всички възрасти.

В книгата се засягат проблемите на съвременната жена по пътя към нейната емоционална зрялост. Важността от осъзнаването, че женствеността не се изразява в самонадеяност, упорство и агресивно постигане на целите, а изисква правилно управление на естествената уязвимост и душевна сила.

През изминалите два дни Edna.bg и ИК "Колибри" предоставиха възможност на трима от изпълнилите коректно условията на играта да спечелят екземпляр от новата книга на Наталия Кобилкина.

Над 130 регистрирани в сайта читатели разкриха своята успешна формула за щастие.

След проведена томбола в присъствие на жури, съставено от Организатора*, бяха изтеглени тримата победители, които печелят "Пътят на щастливата жена". Това са притежателите на следните потребителски имена в сайта Edna.bg:

krasipomorie

jovcheva

queen

Честито на победителите!

Екипът на Edna.bg благодари на всички свои читатели, които участваха в играта и им пожелава успех и късмет в бъдещи инициативи на сайта.

* Организатор на играта е Дарик Нет ЕАД.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти