Кой е Бисер Русимов от "Игри на волята" 6

В събота се проведе оспорвана и много тежка битка между Бисер Русимов - претендент за участие в Игри на волята 6 и Стратимир от третия сезон на риалити формата.

Бисер успя да си спечели място в следващия сезон на Игри на волята. Но кой е той? Бургазлията разкри повече за себе си, вижте в интервюто:

ВЪПРОС: Как се почувства, когато стъпи на Арената?

ОТГОВОР: Бях изключително развълнуван, когато стъпих на Арената, тъй като за този момент се готвя вече повече от 4 години. Ако и тази година се бях явил на кастинги, щеше да бъде пета поредна година.

ВЪПРОС: Какво те спираше до момента да не влезеш в предаването?

ОТГОВОР: Аз винаги съм казвал, че за мен най-сериозното предизвикателство е да мина през комисията, която всеки път е на кастингите. От там нататък съм казал, че няма какво да ме спре. Нито битките могат да ме уплашат, нито физическата подготовка ще ми бъде препятствие. Най-трудното за мен беше, а и най-голямото предизвикателство, да мина през самата комисия.

г
Снимка: NOVA

ВЪПРОС: Какво си помисли, когато видя Стратимир?

ОТГОВОР: През цялото време мислех, че ще бъда изправен срещу някой от участниците, които участват към момента. Идея си нямах, че ще бъда изправен срещу един от най-добрите участници в Игри на волята. В момента радостта в мен е голяма, защото успях да победя.

ВЪПРОС: Демотивира ли те това, че Момчил заложи на Стратимир?

ОТГОВОР: По никакъв начин не ме демотивира, че Момчил не заложи на мен. Напротив, почувствах се още по-мотивиран да изляза и да спечеля тази победа.

ВЪПРОС: Каква ще бъде подготовката ти за сезон 6?

ОТГОВОР: Подготовката ми за сезон 6 няма да се различава много от предходните подготовки, като ще заложа повече на решаване на пъзели, съответно и на физическа подготовка. Тя включва плуване, кондиционни тренировки и т.н.

г
Снимка: NOVA

ВЪПРОС: Какво да очакваме от Бисер в сезон 6?

ОТГОВОР: По-добрата версия на Бисер.

ВЪПРОС: Като кой бивш участник би се оприличил?

ОТГОВОР: За мен един от най-силните участници от предишните сезони чисто физически е Фифо. Ако трябва да определим някой като сърце и воля, колкото и странно да звучи, за мен това е Касим, защото той, въпреки лошата си физическа подготовка, неведнъж е показвал на Арената, че е изключително борбен. Много е лесно, когато един човек е добре физически подготвен да излезе на Арената и да спечели, но истинската воля си проличава тогава, когато си на предела на силите си... или, когато нямаш такива.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти