Създадено за Vegeta

Коя рецепта е по-вкусна - отсъди и спечели с Vegeta (ИГРА)

Коя рецепта е по-вкусна - отсъди и спечели с Vegeta (ИГРА)
Снимка: Istock

С голямо удоволствие и удвоен апетит обявяваме старта на играта на Vegeta, Edna.bg и MateKitchen – кой е по-голям експерт в кухнята.

Припомняме, че вие, нашите читатели, имате нелеката задача да прецените кой от готвачите на MateKitchen се справя по-добре с ястията от различните кухни. На готвачите им помагат моноподправките на Vegeta, а на вас ще помогнем с изкусителни награди.

Първите видеа вече са заснети, първите ястия вече са сготвени. Започваме с нашите традиционни, българския ястия - домашен хляб с подправки и капама.

За дъхавия домашен хляб майстор готвач Оля Петрова използва риган, мащерка, босилек и сух чесън Vegeta, които неустоимо се съчетават с аромата на прясно изпечен хляб. Нямаме търпение да опитаме.

Майстор готвач Георги Николов овкуси капамата с черен пипер, червен пипер, и дафинов лист Vegeta. Усещате ли и вие уханието?

Ето и видеото с рецептите:

Не е лесно да се реши, нали?

Няма да е по-лесно и с второто видео с рецепти от Гърция: боб по гръцки и пилешко с грах и кори.

В своя боб Оля сложи риган, мащерка и магданоз Vegeta, точно както го харесват в южната ни съседка. Тези подправки придават онзи магичен, обаятелен вкус на иначе простичката бобена яхния.

Колкото до пилешкото с грах и кори, то беше щедро поръсено от майстор готвач Георги Николов с черен пипер, копър и листенца магданоз. Вижте точно как се правят и двете рецепти:

И двете предложения са изключително интересни, а уханието на подправките почти можем да усетим и през мониторите.

Ако вече сте избрали своите любими рецепти от видеата, попълнете формата за регистрация и посочете кой се е справил по-добре в кухнята.

Гласувай, участвай и спечели! А ТУК можеш да се запознаеш с Общите Условия на играта.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти