Коя е новината, която успя да разплаче актрисите от "Сексът и градът"?

Коя е новината, която успя да разплаче актрисите от "Сексът и градът"?
Снимка: netinfo

Дами, имаме тъжна вест за всички онези от вас, които са имали тайни надежди, че ще видим трето продължение на "Сексът и градът" - това няма да се случи. Самата Сара Джесика Паркър, позната ни в ролята на иконичната Кари Брадшоу разкри, че няма да има трети филм за любимите ни момичета и самата актриса е също толкова натъжена от новината, колкото сме и ние.

Работата по третия филм трябваше да започне тази година, но Сара Джесика Паркър съобщи, че проектът е спрян от студиото.

Край, няма да снимаме още един филм. Имахме прекрасно написан сценарий, изпълнен с радост и забавни моменти, но няма да се случи. Разочароващо е, че няма да успеем да разкажем последната част от историята и е тъжно не само за всичките ни фенове, но и за нас самите.

Снимка: netinfo

Припомнете си как изглеждаха звездите от сериала преди и сега >>>

Говори се, че студиото се е отказало да снима третата част и заради неразбирателства с актрисата Ким Катрал, която не желае да се снима отново в "Сексът и градът". В интервю, дадено миналата година, тя заяви, че не смята да участва в продължението.

Мисля, че обстоятелствата вече са различни. Четири жени, говорещи си за шопинг и носещи обувки за хиляди долари, когато хората няма какво да ядат? Не мисля, че в момента ни трябва такъв филм. Разбира се, той не е нещо лошо, но светът вече не е същият.

Тя спомена, че ще бъде трудно да го снимат и защото четирите вече имат много различни графици и са разпръснати навсякъде по света.

Най-страхотните цитати от "Сексът и градът" >>>

Тъжната новина коментира и Кристин Дейвис, която изигра Шарлот в сериала. Тя публикува пост в социалните мрежи, в който изрази тъгата си.

Снимка: netinfo

Вярно е, че няма да снимаме трети филм. Щеше ми да се успеем да приключим историята заради всички вас, които ни подкрепяхте толкова години. Имах късмет, че получих възможността да изиграя такъв страхотен персонаж като Шарлот. "Сексът и градът" ще остане завинаги в нашите сърца!

Житейските уроци на "Сексът и градът" >>>

А вие как ще коментирате тази новина, която разби толкова много фенски сърца? Харесвахте ли сериала и надявахте ли се той да има поне още едно продължение?

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти