Кои са най-благоприятните дни през април според фазите на Луната

Кои са най-благоприятните дни през април според фазите на Луната
Снимка: Weheartit

Лунният календар предупреждава за дните, когато влиянието на Луната ще бъде положително. Насрочвайки важните дела за най-благоприятното за тях време, вие ще увеличите шансовете си за успех.

Вторият месец на пролетта започва веднага с два благоприятни дни. Вие имате възможност да започнете активна работа и да постигнете успех в работата и в личните взаимоотношения. И за да е с вас Фортуна във всички начинания, използвайте положителни нагласи и амулети, привличащи късмет.

Събота и неделя, 1 и 2 април: активни дни

Растящата Луната е в Близнаци, затова почивните дни са изпълнени с активна енергия. Тези дни можете успешно да завършите проточилите се във времето дела. През този период добре се реализират финансовите сделки.

Благодарение на подобрената интелектуална дейност с успех можете да съберете информация за да напишете доклад, научна статия, както и да използвате своите умения за издигане по професионалната стълбица.

Астролозите прогнозират успех в обществените дела. Във връзка със засилената интуиция ще е по-лесно да се прави бизнес, без страх от измами. Луната, която е в период на растеж, благоприятства подготовката за новата работна седмица, подготвяне на планове, разработване на бизнес проекти. В личния ви живот е време за преосмисляне на отношенията, което ще ги издигне на ново ниво.

Сряда и четвъртък, 12 и 13 април: хармонични дни

Луната намалява и е в съзвездието Скорпион. Дните са изпълнени с хармонична енергия, така че се стимулира творческата дейност.

Излишната енергия е необходимо да се насочи към творчество – това ще ви помогне да разкриете своите спящи таланти, а за мнозина – да се утвърдят на ново поприще. Намаляващата Луна ще забавя до известна степен жизнените процеси, но в средата на седмицата дава възможност да се работи продуктивно по проекти и цели. Лунната енергия е благоприятна за личните отношения: тези, които са в търсене на любовта ги очаква късмет.

Вторник, 18 април: Ден за преосмисляне

Луната продължава да намалява и се движи в съзвездието Козирог. Този ден е подходящ за премерена активност, която не изисква незабавни реакции. Във вторник интелектът се засилва в резултат на влиянието на Марс, покровител на деня.

Такова време буквално е създадено за да разгледате живота си от друга страна и да разберете накъде да се насочите. Успешно ще бъде планирането в краткосрочен план и полагане на основите за бъдещо кариерно развитие.

В 22-ия лунен ден също така е добре да започнете нещо ново, което променя живота ви към по-добро. Това може да е нова диета, отказ от вредни навици, както и преосмисляне на връзката.

Четвъртък, 20 април: Ден на знанието

Намаляващата Луна във Водолей и Юпитер, покровителят на четвъртък, предоставя възможност за насочване на енергията към събирането и използването на информация. Ден за обучение, за използване на събрана преди това информация.

Поради недостиг на жизнени сили активните действия не са за предпочитане, а рутинната работа, която изисква повишена концентрация, от друга страна, ще бъде от голяма полза за постигане на благополучие.

Енергията на Юпитер насърчава диалога с началници и висшестоящи. Четвъртък трябва да приемете с благодарност нова информация, особено ако това ще ви помогне във вашето личностно развитие.

Изострената интуиция ще даде възможност за решаване на лични въпроси, включително и в любовните взаимоотношения.

Сряда и четвъртък, 26 април и 27: Дни на материална стабилност

Новолунието в сряда и започващият растеж на Луната в четвъртък ще се случат в знака на Телец. Тези дни са успешни за отговорно вземане на решения, различни финансови транзакции, търсене на инвеститори, парични инвестиции и предварително планирани скъпи покупки.

В сряда и четвъртък трябва да се положат всички усилия за по-нататъшно професионално развитие: спокойно можете да предложите нови идеи за развитието на вашия проект.

Увеличеното желание за диалог ще ви позволи да се отпуснете и да прекарвате времето си в приятна компания на съмишленици. За да може творческата енергия да се насочва в правилната посока, използвайте някоя медитативната практика. Те ще ви подскаже правилното решение и увереност в собствените ви сили.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти