Създадено за Samsung

Когато животът те притисне, не се огъвай – телефонът ти ще „сгъне“ задачите вместо теб

a
Снимка: Samsung

Кога за последно ви се е случвало да имате ден, в който всички възможни задачи се стоварват на главата ви с бясна скорост? Днес, вчера, миналата седмица? Деца, работа, дом, непредвидени проблеми, задръстване, имейли, пропуснати уговорки и още хиляди неща се преплитат и образуват едно голямо препятствие, което всеки момент ще ви помете. Много от нас живеят в този ритъм почти денонощно и усещането понякога наистина е като за приближаваща лавина, а всяко забавяне дори с минута нанася непоправими щети на нервите ни. „Това не е живот!“ си казваме понякога (късно вечер) и започваме да си мечтаем за джакпота от тотото или за богат роднина, който ни оставя милиони в наследство, а след това се потапяме отново в задачите и се чудим кога ли ще дойде денят, в който няма да успеем да се справим с тях.

Но момент! Преди всички да са се разпознали в това описание, нека обрисуваме и един по-оптимистичен вариант – да, всекидневието е натоварено, графикът е препълнен, всички хвърчим като смахнати нагоре-надолу, но тези от нас, които държат в джоба си представителя на технологичните сгъваеми съкровища на Samsung - Galaxy Z Flip3 и разчитат на него да поеме основните предизвикателства от деня.

a
Снимка: Samsung

Ако не сте разбрали още, Samsung Galaxy Z Flip3 е член на семейството от устройства със сгъваем екран, които се отличават с наистина невероятни характеристики: като например сертификат за водоустойчивост IPX8 и рамка от Armor Aluminium – изключително здрав алуминий. Предният и задният капак на корпуса също са много издръжливи благодарение на стъклото Corning Gorilla Glass Victus, което, преведено на езика на МЗЖ (много заетите жени), означава, че както и да го мятате от джоба в чантата и оттам – на седалката на колата, този смартфон ще издържи. Не се шегуваме. Най-накрая нещо, което да издържа стоически на изпитанията в живота!

Стана ли ви интересно? Чуйте и това - Galaxy Z Flip3 е наследник на модела, който за първи път представи революционната скрита панта, с помощта на която смартфонът може да бъде поставян под всякакъв ъгъл в така наречения Flex режим. Ако случайно се притеснявате за това дали пантата няма да се напраши, веднага престанете, защото технологията за почистване в този модел е оптимизирана под формата на миниатюрни четчици, които се намират в самата нея. Те си вършат работата идеално и пазят смартфона от прах и дребни частици, така че вие да не берете грижа за това.

a
Снимка: Samsung

Сигурно сред четящите има и по-скептични хора, които гледат скритата панта с повдигната вежда и не вярват много-много на нейната издръжливост. Тук сме, за да оборим и това съмнение с доказания и сертифициран от института Bureau Veritas факт, че моделът издържа на 200 000 разгъвания и сгъвания! Това са двеста хиляди пъти отваряне и затваряне на любимия ви смартфон без той да каже гък – това къде другаде го има? Пробвайте да помолите детето да отвори и затвори вратата два пъти и се подгответе за протести и мрънкане цяла вечер. Ако го отваряте и затваряте по 1 път дневно, това прави... 547.57 години сгъване и разгъване. Ако го отваряте и затваряте по 10 пъти дневно, това прави 54.7 години. Ако го отваряте и затваряте по 100 пъти на ден, това прави 5.4 години, и така нататък, схващате идеята – това са много сгъвания и разгъвания. Както се казва, вие и друга работа ще имате през това време!

Малко добри думи и за други негови характеристики – разбира се, моделът е 5G, за да имате пълноценно изживяване и бързина при браузване и сваляне на съдържание, а благодарение на Samsung Knox (платформата за мобилна защита на Samsung) пълната сигурност на хардуера и софтуера е гарантирана. Екранът на смартфона също е оптимизиран по начин, който позволява да се ползва на максимум в разгънато положение, а това, че можете да си правите бързи селфита през външния дисплей, е черешката на тортата. В допълнение – можете да гледате филм или клипове в YouTube без дори да докосвате смартфона си, а звукът е толкова добър благодарение на говорителите с технологията Dolby Atmos, че където и да се намирате, ще сте напълно потопени в това, което гледате.

a
Снимка: Samsung

Но и това не е всичко от Galaxy Z Flip3, защото той си партнира чудесно с някои от най-полезните за МЗЖ (много заетите жени) приложения на Google. Представете си, че сте в обичайната си роля на торпедо, което лети към различни точки на града, и изведнъж виждате непозната жена със страхотна рокля. Искате я! Искате тази рокля повече от всичко на света и трябва да я имате СЕГА. За да си спестите социалното неудобство от това да спирате непознати жени и да ги питате откъде са им роклите, просто може да извадите смартфона си и да снимате роклята, а после да я потърсите с Google Lens – приложението, което открива всичко. Дрехи, обувки, породи кучета, цветя и каквото още се сетите може да бъде потърсено и намерено с Google Lens. Само загубените в пералнята чорапи не могат да бъдат намерени, но това все пак не е врачка, а мобилно приложение!

Приложението на YouTube пък сигурно е най-ползваното от всички приложения и с причина – там наистина има всичко. Музика, трейлъри, предавания, подкасти... списъкът е дълъг, YouTube е безкраен, а Galaxy Z Flip3 дава възможност да гледате пълноценно на цял екран. Като съберете две и две, сами ще разберете, че този смартфон е буквално създаден, за да сте в крак с всичко, което YouTube съдържа. А ако не го съдържа, вие можете да си го създадете.

a
Снимка: Samsung

В днешно време всеки може да е влогър, ей така, както си върви по улиците - но само внимавайте да не се отплеснете със снимането и да се озовете в някой квартал, който не познавате. Въпреки че и да се озовете, Google Maps е винаги насреща, за да ви измъкне и от най-затънтеното място на света. Пуснете си приложението с опция за изглед на улиците и сградите по тях и ще се ориентирате веднага къде се намирате. Google Maps е сред любимите приложения не само на много заетите жени, но и на всички хора, които живеят активно, пътуват и се срещат с хора.

И не забравяйте, че всеки път, когато закъснявате за някоя среща, не смогвате с някоя задача или просто се чувствате уморени и изстискани, можете просто да се опрете на своя Galaxy Z Flip3 и да го помолите той да се „сгъне“ задачите вместо вас.

Убедихме ли те? В рамките на актуалната кампания на Samsung България до 22.06.2022 г. можеш да закупиш Galaxy Z Flip3 и да вземеш часовник от серията Galaxy Watch4 на половин цена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти