Когато животните станат хора

Кои животни изникват първо в съзнанието ви, ако трябва да си представите КАТ и служителите зад гишетата в един животински свят?

Според новото Дисни приключение Зоотрополис – ленивци, разбира се.

А как да разкриеш престъпление само за 48 часа като първо трябва да намериш собственика на подозрителен автомобил?

Полицай Джуди Хопс ще прекара най-важните два дни в живота си в отговор и на тези въпроси, наред със залавянето на опасен престъпник и разплитането на сложна конспирация, чиято жертва е чаровният лисан Ник Уайлд.

През март Дисни ще ни отведе в Зоотрополис - свят, където няма хора, а животните са „антропоморфни“ - сложен термин, който ги кара да вървят на два крака, да носят дрехи и да ползват последния писък на модата при мобилните телефони.

Изграден от квартали като шикозния Сахара Скуеър и неприветливия Тундратаун, Зоотрополис е град като никой друг и място, където независимо какво животно си – от най-големия слон до най-малката мишчица, можеш да постигнеш всичко.

Когато изпълнената с оптимизъм полицай Джуди Хопс пристига в града, разбира, че да си първият заек в полицейски участък от закоравели животни, никак не е лесно.

Зоотрополис е филм, какъвто никога не сте гледали, а сред актьорите, които озвучават героите, са Шакира, Идрис Елба и Джей Кей Симънс.

Зоотрополис идва у нас със световната премиера на 4 март в кината на 2D и 3D!

Не пропускайте нищо от най-интересното, най-коментираното и най-четеното през седмицата, като се абонирате за нашия седмичен бюлетин ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти