Създадено за Lino Lada

Когато си намериш половинката и тя е от шоколад

Когато си намериш половинката и тя е от шоколад
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

„Шоколад, шоколад, шоколад, първо да хапна малко шоколад, пък после ще му мисля!!!“ - познато ли ви е това състояние? Няма как да не е – тези думи са изричани наум и гласно от милиарди хора всеки ден (и нощ, и нощ!). Честно казано, редно е поговорката „като солта на земята“ да бъде преименувана на „като шоколада на земята“, защото не сме чували някой да тича към магазина с оплезен език, да купува пакет сол, да го отваря с треперещи ръце и да изсипва солта в устата си. Виж, с шоколада на какво ли не сме ставали свидетели.

И ако смятате, че само децата подскачат от радост, когато видят шоколад, се сетете за себе си последния път, когато ви се ядеше шоколад – разкъсахте станиола с треперещи пръсти и веднага налапахте едно цяло блокче, нали? Е, това е еквивалентът на подскачането при децата.

Ясно е, че без шоколад животът няма да е същият – дори не искаме и да си го представяме. Вместо това, искаме повече шоколади всеки ден и също така – повече видове, защото един вкус и един шоколад никога не е достатъчен. Няма да е преувеличено да се каже, че както и хората са различни и уникални, така и шоколадите се различават помежду си по характер и темперамент, и, по подобие на най-хубавите любовни отношения, да си намериш точния шоколад е истинска благословия.

Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Това е и причината да съществуват течни шоколадови изкушения като Lino Lada, който по същество представлява не просто великолепен шоколад, а великолепен шоколад с различни вкусове. Това означава, че когато попитате някого: „А ти какъв шоколад Lino Lada предпочиташ?“, и човекът отговори: “Duo!”, вече знаете, че това е човек с две лица, със сигурност с интересен характер, любопитен, интригуващ, интелигентен и с чувство за хумор, вероятно зодия Близнаци.

Ако пък в същото време вие сте фен на Lino Кокос, който идеално пасва на вечно търсещите хора с приключенски дух, можете да бъдете сигурни, че сте съвършено подходяща двойка с Duo-то. Разбира се, добре е да си кажете и две приказки, докато си хапвате шоколад, за да бетонирането връзката, но едно е сигурно – основата я имате.

Снимка: Lino Lada

Какво да кажем за останалите вкусове? Lino Lada Gold e като най-специалните сред човешките същества – хората с блестяща осанка, харизматичните, лидерите. Lino Lada Нуга пък е като хората от дипломатическите мисии – изискани, ерудирани, дипломатични, изглеждащи доста „международно“, сдържани, но ужасно привлекателни. Хем ти се иска да ги сграбчиш веднага, хем не ти е удобно, и затова си взимаш от тях по малко и се наслаждаваш на усещането.

За любителите на традициите пък е вкусът на Lino Lada мляко – хубавият млечен шоколад, навяващ спомени на детство, спокойствие и безгрижие. В края на краищата, не може нонстоп да живеем с чувство на международност и злато!

И понеже това все пак е шоколад, а не човешко същество, никой няма да се разсърди, ако посягате към различен вкус всеки ден. Животът е разнообразен, с пикове и спадове, един ден си настроен авантюристично и загребваш с лъжицата от Lino Кокос, а на другия лежиш вкъщи по пижама и кротко си мажеш филия с Lino Млечен.

Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Истината е, че само един вкус не стига, за да усетиш всички нюанси на живота, а и нека си го кажем – ние самите сме различни хора всеки ден. Лидери, дипломати, откриватели, пътешественици, емоционални, сдържани, импулсивни и приключенци -  това са уникалните характеристики на всеки от нас и тези характеристики заслужават своя уникален, изкусителен и нежен шоколадов еквивалент.

И, хайде - позволете си един път и вие да подскочите от радост, когато отворите шоколада. За какво иначе го живеем този живот!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти