Създадено за Samsung

Когато си кажеш, че си видял всичко и ти дадат Samsung Galaxy S22+

Когато си кажеш, че си видял всичко и ти дадат Samsung Galaxy S22+
Снимка: Samsung

За колко неща можете да кажете, че ще се случат с голяма сигурност? И не само, че ще се случат, ами и ще станат по-добри, по-красиви, по-полезни? Сега, докато се опитвате да изброите наум кои са тези неща, сигурно си мислите за заровена в двора бутилка вино или парче сирене, отлежаващо пет години в пещерата Магурата, докато всъщност тези редове излизат директно от новото бижу на Samsung – Galaxy S22+ и се отнасят именно за него. Няма как да не се съгласите, че смартфоните на Samsung са от нещата, които с времето стават не само по-хубави, но и с по-приятни форми, с по-гладки и бързи дисплеи и, честно казано, държейки розово-златния Galaxy S22+ в ръка, човек си казва - „Има ли как това да бъде надскочено някога??“

с
Снимка: Личен архив

Няма как да гадаем бъдещето, затова нека се съсредоточим в настоящето. Първото, с което завинаги Galaxy S22+ ще остане в сърцето ви, е външният му вид. Докато за хората не е хубаво да съдим по външния им вид, за смартфоните няма такива ограничения, така че можем спокойно да изкрещим ТОЗИ ТЕЛЕФОН Е АДСКИ КРАСИВ!!! и да ходим да го показваме на всички около нас, намеквайки, че те имат грозни телефони, а ние – красив. Като ви мине първоначалният захлас от красотата му, ще установите още, че пасва идеално в дланта ви и можете с една ръка да си цъкате по дисплея – който, между другото, е изключително бърз и интуитивен. Направо ще се чудите как сте боравили с досегашния си смартфон и той реално смартфон ли е бил или някаква разработка за телеграфисти от средата на миналия век.

с
Снимка: Личен архив

Добре, ето ни, минали са 10 минути, откак държим в ръцете си Galaxy S22+, вече видели сме колко е красив и колко му е як дисплеят. Кое е третото нещо, което всеки прави с чисто новия си телефон? Селфи, много ясно! Камерата на този модел е може би най-голямото му постижение и Samsung я определят като „камера от следващо поколение“.

Ако досега никога не сте успявали да правите нощни снимки, на които да можете да различите човек от дърво, то с този модел тази фотографска немощ остава в миналото. Най-накрая имаме смартфон, който превръща нощното снимане в удоволствие, а причината е в по-силния сензор и технологията Adaptive Pixel, благодарение на която камерата пропуска повече светлина, извлича детайли и улавя цветове.

с
Снимка: Samsung

Моделът идва с 50MP основна камера, 10MP телеобектив и 12MP ултраширок обектив, така че да имате снимки с възможно най-високо качество, без значение дали снимате кучето в Южния парк или гледката от Айфеловата кула. Феновете на портретните снимки ще открият, че с този смартфон те са още по-дълбоки и качествени, дори и в най-малките детайли. Дори снимката на рошавото ви куче ще изглежда професионална, а козината му ще излезе кристално ясна, все едно го гледате на живо, а не като размазано петно, както е излизало досега на снимки. Може би, ако се вгледате по-отблизо в снимката и я зуумнете, дори ще може да видите някоя бълха, да не дава Господ.

Сега малко и за батерията, че това е болна тема за всички смартфони. Galaxy S22+ е въоръжен със стабилна батерия, която няма да ви зареже по средата на деня, а зареждането ѝ е супер бързо, така че, дори да ѝ вземете здравето от снимки и видеоклипове, да можете веднага да я върнете към живота. Няма как да подминем и факта, че цветовете на дисплея са просто у-ни-кал-ни! Това се дължи на факта, че той е Dynamic AMOLED5 2X 120Hz и е проектиран за най-добро изживяване при гейминг и гледане на видео съдържание. Разбира се, дисплеят автоматично се настройва към околното осветление и подобрява контраста, така че да виждате добре при всякакви условия.

Самият дисплей е плосък, допълнен е от луксозно (здраво!) стъкло и матово покритие, а рамката е метална. Galaxy S22+ е първият модели от серия S, който е конструиран с Armor Aluminum – най-здравият алуминий в индустрията, така че просто да пуснете телефона в чантата или джоба и да си излезете спокойно. Galaxy S22+ е и първият, снабден и отпред, и отзад със стъкло Corning Gorilla Glass Victus+, което го прави изключително здрав. Разбира се, не ви подтикваме да го хвърляте от 6-я етаж или да го удряте с чук, за да го тествате, но спокойно може да го носите заедно с ключовете си и да не се притеснявате – дисплеят ще е все така ослепителен и гладък.

s
Снимка: Samsung

Цветовете, в които се предлага този модел, са жестоки и ще имате известни трудности да си изберете кой от тях да си купите. Може да си избирате между мистично черно, мистично бяло, розово златно и зелено. Яките неща не спират дотук – с Galaxy S22+ можете да персонализирате външния вид и начина на работа с началния екран и уиджетите и въобще да приспособите телефона към вашите желания и стил. Имате и достъп до купища емоджита, GIF файлове и стикери директно от клавиатурата, така че да комуникирате максимално бързо и изразително, дори без една дума.

И няколко думи за финал - серията Galaxy S22 е супер сигурна - защитена е от платформата за сигурност Knox Vault, а всички чувствителни данни като пароли, биометрични данни или Blockchain кодове са изолирани от основната операционна система на телефона. Така че не просто имате модерен смартфон със супер як дисплей, дизайн и функции, а си имате нещо като сейф, в който можете да пазите най-големите си тайни – от паролите за онлайн банкирането, до отпечатъци от пръсти и всякакви други скъпоценни данни.

Ами, това е. Galaxy S22+ е нещото, за което тепърва ще се говори много, и единствено тези, които вече го държат в ръцете си, няма да имат време за разговори – не че няма да има какво да кажат, но няма да могат, защото това е смартфон, който просто...  те оставя без думи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти