Създадено за eMAG

Когато онлайн пазаруването просто не ти стига

Когато онлайн пазаруването просто не ти стига
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Откакто има онлайн магазини, пазаруването е по-лесно, по-импулсивно и често – много по-изгодно, отколкото ходенето в реален магазин.

През последните месеци, в които излизането беше невъзможно, дори и най-големите привърженици на „класическото“ пазаруване трябваше да преминат към покупки онлайн.

Много от нас се питаха дали изобщо ще се върнем към ходенето по магазините, но когато отвориха търговските центрове , си дадохме сметка как онлайн пазаруването просто не ни стига.

Чисто психологически имаме нужда да усетим продукта с ръце, да видим дали ще ни допадне, да го пробваме, да го помиришем и чак тогава да решим дали си заслужава. Когато пазаруваме в реални магазини, степента на удовлетвореност от покупката е много по-голяма, защото сме се доверили не само на очите си, но и на всички останали сетива при взимането на решение.

В същото време не можем да отречем предимствата на онлайн пазаруване – удобно е, отворено  е 24 часа, можеш да си помислиш достатъчно дълго, без да се съобразяваш с хората около себе си или с работното време, можеш да го правиш отвсякъде и да се радваш на изгодни оферти.

Един от лидерите в онлайн пазаруването – Емаг, намериха начин да съчетаят най-доброто от виртуалния и реалния магазин като откриха в София своя първи шоурум в мол Сердика.

Снимка: Емаг

В магазина ще има налични над 500 продукта от асортимента на сайта, които можете да си закупите на място. Можете също да поръчате онлайн и да вземете поръчката си от магазина, като доставката до шоурума е безплатна.

На разположение на клиентите в магазина ще са и екип обучени консултанти, които ще могат да отговорят компетентно на всичките ви въпроси, свързани с продуктите. Така ще обогатите информацията си, събрана от онлайн отзивите на другите потребители и ще направите наистина осмислена покупка.

Ако пък все пак се наложи да върнете продукт, можете да го направите много лесно отново в шоурума, вместо да ангажирате куриер, както е при онлайн пазаруването.

Цените и в реалния, и във виртуалния магазин ще са еднакви, като изключение правят специалните офлайн предложения за първите три дни след отварянето на магазина. Между 11 и 13 септември ще има ексклузивни предложения за продукти от популярни категории на специални цени, важащи само за шоурума.

Снимка: Емаг

Сред тях са прахосмукачка-робот, смартфони и готварски съдове.

Като споменахме „смартфони“, нека съобщим още една добра новина – в шоурума на Emag в мол Сердика почитателите на Apple ще имат възможност да пазаруват в обособен Apple Shop. В него също ще има специални цени по случай откриването на магазина, така че имате наистина немалко причини да пазарувате по „класическия“ начин с удобствата на модерната онлайн търговия.

Адресът на Мол Сердика го знаем всички, нали – бул. Ситняково 41, търсете Емаг на етаж -1.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти