Създадено за

Когато „Един Дядо Коледа не стига!“

Когато „Един Дядо Коледа не стига!“
Снимка: iStock/Getty Images

Коледа идва и както всяка година, магията на най-хубавия празник ще ни завладее напълно и ще ни отведе в света на приказките, където всичко е възможно и до всяко добро същество стои поне още едно. В океана от послания, които чуваме винаги по това време, едно по традиция се откроява ясно, а с него – и брандът, който го излъчва. Емблематичните коледни кампании на Coca-Cola са известни буквално навсякъде, носейки топлина и уют на семействата по света.

Символът на кампанията – коледният камион, е ключов елемент, с който ще запомним кампаниите на Coca-Cola през годините. В тях винаги семейството е на преден план, а емоцията от срещата с любим човек, който се прибира вкъщи за празниците, може да бъде усетена от малки и големи.

Снимка: Coca-Cola

Разбира се, Дядо Коледа е задължителен образ в кампанията, но не по-малко отличителен и запомнящ се е емблематичният коледен камион, който носи със себе си светлината и близостта на този споделен празник. Неговото пристигане е знак, че Коледа наистина идва и е време да обърнем внимание на най-важното нещо в живота ни – времето, прекарано с близките ни хора. Преминавайки през годините, в които този символ на Coca-Cola е ознаменувал най-чаканото време от годината, стигаме до 2023-та, и това, върху което ще се фокусираме тази Коледа – споделянето на добрите дела и близостта с любимите хора, обединени от любимата им напитка.

 

 

В моменти като празничните, много от нас си задават въпроса – бях ли достатъчно добър със себе си и другите тази година, дадох ли най-доброто от себе си в отношенията си с тях? Коледа е най-подходящият момент да си дадем сметка, че добрите дела, емпатията и споделянето са тези неща, които ни правят хора.

Именно в това се състои и магията на Coca-Cola – да ни подтикне към това да се съберем заедно, да си разкажем и споделим какво ни се е случило през годината и да бъдем добри едни с други, въпреки различията и моментите, в които сме разделени. Всички добри жестове и дела разкриват нашия вътрешен Дядо Коледа, защото истината е, че един не стига за всички и за всичко – трябва и ние да дадем нещо от себе си, за да стане животът ни малко по-добър и светъл.

Снимка: Coca-Cola

Точно това е и посланието на тазгодишната коледна кампания на Coca-Cola – „Един дядо Коледа не стига!“ и целта му е да обедини семействата, близките и приятелите в една светла и топла Коледа, която е изпълнена с добро. Без значение какви са подаръците и дали въобще ги има, този празник е за да се опрем на уюта на семейната прегръдка, да извършим благородна постъпка и да зарадваме някого – със скромен дар или просто с присъствието си, което често е по-емоционално зареждащо, от който и да е подарък.

Всяко едно от тези действия е израз на вярата, че „Един дядо Коледа не стига“ и ние можем да се превърнем в такъв – за нас, за близките и семейството ни, или за напълно непознат човек на улицата. Новата коледна глобална кампания на Coca-Cola ще ви привлече с вдъхновяващата си реклама, която е заснета не къде да е, а в България – факт, предизвикващ истинска гордост. Излъчващ се в 80 страни по света, клипът стартира с традиционния коледен камион и разкрива коледната магия под формата на приказка, вдъхновена от темата за приемствеността и споделянето на доброто.

И понеже Коледа няма да е Коледа, ако все пак няма някакъв подарък, и тази година Coca-Cola ще влезе в ролята на добрия старец, като раздаде много магични награди.

Снимка: Coca-Cola

Ако искате да сте сред късметлиите, между 6-ти и 23-ти декември, трябва да влезете в приложението COCA-COLA APP и да отговорите на въпроса „Къде живее Дядо Коледа?“, след което автоматично се включвате в томболата за голямата награда. А тя е повече от приказна - три екскурзии до Лапландия за двама, както и много други изненади.

Стискаме палци на всички участващи и помнете – всеки жест на добро разкрива нашия собствен вътрешен дядо Коледа и именно това превръща празника в най-хубавия през годината. Вълшебен момент на споделена близост и любов, двете най-важни условия, за да се заредим с енергия и вдъхновение за цялата 2024-та.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти