Код: Младост в бутилка

Код: Младост в бутилка
Снимка: Regulatpro Hyaluron

В клетките на всеки от нас е заложен уникален код на младостта и съвременната наука е приела предизвикателството да го разчете и активира за по-дълго време. Учени и медици от целия свят посвещават кариерата си на забавянето, а защо не и спирането на естествения процес на стареене в глобално anti-age движение, което набира скорост всеки ден.  Търсенето на „еликсир на младостта“ вълнува човечеството от векове, но никога не сме били толкова близо до него, както сега.

Възможно ли е?

Всичко започва от водата. Около три четвърти от земята, а и от човешкото тяло, се състои от вода. Още от древността хората са убедени, че „извор на младостта“ съществува.  Поради това не е случайно, че най-изучаваната молекула за красота и младост е именно хиалуроновата киселина, която има способността да се свързва с голямо количество вода. Тя е основен компонент на дълбоките слоеве на кожата, прави я гладка и свежа и е важен елемент за функцията на ставите и съединителната тъкан. След 25 годишна възраст обаче естественото й образуване в човешкото тяло започва да намалява и това води до видими промени във визията. А поради голямото молекулно тегло на хиалуроновата киселина, абсорбцията й от човешкия организъм при прием като добавка е била практически невъзможна – до днес.

Бутилирането на младостта вече е факт

Тайната се крие в патентованата Regulat® есенция, разработена от учените на Regulatpro® Hyaluron. Получена от отгледани при сертифицирани био условия свежи плодове, зеленчуци, ядки и подправки чрез уникален метод на каскадна ферментация, тя има уникалната способност да пренася молекулите на хиалуроновата киселина като влак-стрела до клетката и помага на тялото бързо и лесно да усвои незаменими микронутриенти – съчетание на концентрираната сила на природата с високо иновативна наука. Резултатът – еликсир на младостта в бутилка с мощно подмладяващо действие за поддържане на гладка и тонизирана кожа.

Към Regulatpro® Hyaluron са добавени естествен силиций, биотин, цинк и мед, които допълнително засилват ефекта върху кожата, косата, ноктите и съединителната тъкан. Един флакон на ден е достатъчен, за да изглеждате свежи и красиви. Хидратирана, сияйна, млада кожа – това ще виждате всеки ден в огледалото! Резултатите са видими още след третата седмица, а препоръчителен период на прием за максимален ефект е 3 месеца.

Готови ли сте за истинска beauty революция?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти