Създадено за Billa

Кинг оферти завладяват магазините на BILLA в цялата страна

Кинг оферти завладяват магазините на BILLA в цялата страна
Снимка: iStock/Getty Images

От първия ден на февруари Горилла ще господства в Билла, за да пази най-големите отстъпки специално за клиентите на веригата. Кралят на маймуните е подготвил изобилие от Кинг оферти – големи опаковки, големи отстъпки и мултипак предложения на продукти от любими марки. В следващите две седмици клиентите ще могат да грабнат от лапите ѝ разнообразни хранителни и нехранителни продукти на атрактивни цени, ексклузивни 1+1 оферти и още много Кинг изненади.

Оферти 1+1 – два продукта на цената на един

Снимка: iStock/Getty Images

По време на Кинг кампанията в BILLA, клиентите, водени от следите на Горилла, могат да открият страхотни 1+1 предложения и да закупят два броя от определени продукти на цената на един. Специалните Кинг оферти включват още изгодни мултипак предложения за споделяне със семейство и приятели, както и оферти с до -50% от цената на избрани артикули, а пълният списък с промоционалните предложения е наличен в тематичната Кинг брошура.

Гранде Кинг уикенд за потребителите с BILLA Card

Снимка: BILLA

По традиция, BILLA е приготвила грандиозен Кинг уикенд за своите клиенти, пазаруващи с BILLA Card или с приложението BILLA App. В периода 02.02-04.02 те ще имат възможност да пазаруват с -25% отстъпка от цената на всички кашкавали, всички видове кафе и чай, както и всички перилни препарати. С лоялната програма на BILLA колкото повече пазарува всеки клиент, толкова повече пести, а специалните бонуси и отстъпки се натрупват по време на целия месец.

Кинг супер старт на седмицата в BILLA

Изгодните Кинг предложения продължават между 5 и 7 февруари, по време на Кинг супер старт, когато горилата на BILLA ще разкрие последните супер оферти от първата седмица на кампанията.

Всички Кинг оферти за периода 1-7 февруари можете да разгледате тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти