Кажи от кой град си, за да ти кажа какъв си

Кажи от кой град си, за да ти кажа какъв си
Снимка: netinfo

Тодор Капитанов

Вижте профила на хората, живеещи в различните градове в България:

Софиянци са свободолюбиви

Все се намира някой, който да ги пита дали не са алкохолно зависими. Е, драги приятели, отговорът е, че не са. Софиянци са по-скоро алкохолно независими - пият колкото си искат.

Пловдивчани са класици

Ако ги попиташ дали обичат класика, те отговарят уверено: “Разбира се, че да. Така де, може ли да не обичаме ракия с шопска салата? Отдайте се на класиката и вие“.

Варненци са каръци

Мечтаят да бъдат с жени, които всеки ден ще им спират дъха, но винаги попадат на такава, които всеки ден им казват: "Я ми дъхни". За да преглътнат по-леко иронията на живота, най споменаваната дума във Варна е ”наздраве“.

Бургазлии са изпълнителни и оперативни

Когато роднини и приятели ги предупредят, че е крaйно време дa вземaт някaкви мерки зa aлкохолa, те действат по въпроса светкавично и моментално взимат  мерки- от 50 и 100 мл, кaкто и един шейкър, от тези с рaзгрaфения литрaж. След това за тях проблемът е решен и не пропускат да блaгодaрят зa проявенaтa зaгриженост.

Русенци са непукисти

Никога не обръщат внимание, когато някоя жена им каже, че ще ги остави "на сухо". Русенци пият и сухо вино, бе, моме. Кучето със сaлaм тръгнaлa дa плaши.

Старозагорци са талантливи

Много старозагорци считат, че имат танцувални заложби, защото комшиите им постоянно ги одумват, че всяка вечер се прибират с „танцова стъпка“. Това обаче се оказва стимул да развиват таланта си. Да живее изкуството! Наздраве!

Плевенчани са добрите стопани

Когато някой се заяжда с тях на теми за бита и ги попита, например, кaкво рaзбирaт от домaкинство, при положение, че не са хвaщaли леген през животa си, плевенчани моментално му затварят устата, отговаряйки му: “Ало, всеки петък, след като се прибера от кръчмата, легенът ми е в ръцете. Дори го остaвям близо до леглото си, преди дa зaспя. Aй, сиктир!“.

Смолянчани са хипохондрици

Смолян е разположен в планината, където климатът е по-студен в сравнение с другите краища на страната. Сезонът на настинките и гриповете продължава почти през цялата година. Затова смолянчани предприемат постоянни профилактични мерки - пият ракията, без да слагат лед в нея, текилата с двоен резен лимон, а чаят с ром присъства най-често в менюто им.

Тези профилактични мерки им допадат много. Нищо, че не са по лекарско предписание. Там се тачи народната медицина.

Шуменци са амбициозни и напредничави

В Шумен знаят, че ако искат да успеят в живота, винаги трябва да действат с една крачка пред останалите. Жителите на града определено искат житейски успехи, затова всеки ден изпреварват събитията, започвайки да пият ракия от сутринта. От малки са възпитавани така и подражават на родителите си.

Перничани са динамични

Перничани искат да живеят по-динамично и пълноценно. Нямат никакво намерение да си губят времето с глупости. Ето защо пият пият само на екс. Без значение какъв е алкохолът и какво е неговото количество в чашата.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти