Създадено за Olympus

Кажи „да“ на десерта

С кафе, с мълчание, с песен-две, с виц, с неангажиращ разговор… Така правим обикновено. Повече си позволяваме по време на отпуската или почивката по празници. Нищо чудно, че никога не ни стигат. Твърде много малки удоволствия, които по правило принадлежат на ежедневието, отлагаме за тези скъпоценни, предварително преброени дни.

В дни, изпълнени със забързани графици и безкрайни отговорности, остава ли ви време да усетите сладостта от живота? Буквално! Да се поглезите, да се възнаградите за усилията и добре свършената работа, да си кажете „Браво!“? Нали заради това е в крайна сметка всичко!

Колко често си позволявате да отделите време за нещо толкова нормално като да се нахраните в спокойна атмосфера? Не пред компютъра, не с телефон, включен на високоговорител, не в колата, не на крак.

Кога за последно изпитахте удоволствие от храната? Кога за последно си позволихте лукса да си вземете десерт?

Греховно сладко удоволствие

Да си хапна ли нещо сладичко, или не? С новия млечен десерт на OLYMPUS с вкус на шоколад никога не е било толкова лесно да кажете „да“ и да направите правилния избор.

Той се приготвя от 100% прясно пастьоризирано мляко и не съдържа консерванти. Кадифената му текстура гали небцето, а богатият вкус на какао разтапя вкусовите рецептори от наслада. Без компромис с качеството и със състава!

В края на тежкия работен ден, след приятен, но все пак офисен обяд с колегите или в промеждутъка между две срещи… Всяка вкусна лъжичка е покана да се отпуснете и да изживеете настоящия момент. Онези скъпоценни 10 минути бягство!

Имаме нужда да си припомняме колко са важни малките неща в живота и да им се отдаваме без угризения, защото те всъщност ни носят най-голяма радост.

А ако случайно ви споходи колебание, си спомнете поговорката, че признатият грях е половин грях. Може би пък, ако споделите насладата от млечния десерт OLYMPUS с приятел или любим човек, това вече няма да е грях, а още по-пълноценно изживяно удоволствие. На нас този прочит определено ни харесва повече.

А на вас?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти