Катарзис поставя Калин Генадиев в „Критична точка“ в новия сезон на „Откраднат живот“

„Иска ми се да кажа, че доктор Генадиев е научил своите уроци от живота. Истината обаче е, че животът умее да се шегува и точно, когато мислиш, че си подредил всичко, може да се наложи да започнеш от начало.

Катарзисът е възможност да надградиш себе си, да моделираш възприятието за света. Вярвам, че така ще се случи и с Калин“, сподели актьорът Димо Алексиев пред камерата на "Събуди се".

Сериозни събития ще преобърнат живота на Калин и Наталия, които ще се изправят пред големия въпрос – създали ли са устойчиви отношения след всичко преживяно. „Зрителите ще видят Калин като родител. Да, изключително му се иска да бъде добър баща, след като връзката с неговия баща се оказа илюзия“, допълни Димо, минути преди сцена в реанимацията. 

На какви изпитания ще бъде подложен Калин и какво очаква другите герои на спешното отделение на МБАЛ „Св. Кирил“, феновете ще разберат в новия сезон на хитовия български сериал, който стартира на 27 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

„През последните две години и половина се занимавам основно с писането на сценариите на сериала. За историите в „Откраднат живот“ са ме вдъхновявали истински лекари. В този период изградихме и приятелски отношения с много от тези хора“, разказа Христина Апостолова, сценарист на хитовия български медицински сериал в рубриката на Ива Софиянска Божкова – "Говори с Ива".

Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Критична точка“ от 27 февруари в 20:00 ч. по NOVA.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти